بازاریابی

اعتماد سازی در کسب و کار + معرفی نحوه اعتماد سازی

در هر سازمان موفق، اعتماد کاملاً حیاتی است. سطوح بالاتر اعتماد منجر به عملکرد بهتر فردی، تیمی و شرکتی می شود. اگر اعتماد ایجاد کنید و آن را تشویق کنید تا رشد کند، منجر به همکاری بیشتر افراد، بهبود مشارکت کارکنان، حل مشکلات بهتر و محیط کاری مثبت تر می شود. عالی به نظر می رسد، اما چگونه به آن دست پیدا می کنید؟ بیایید به محیط اعتمادی که این روزها در آن زندگی و کار می کنیم و اینکه رهبران چه کاری می توانند برای ایجاد اعتماد در داخل شرکت خود انجام دهند، نگاه کنیم.

در اینجا درباره اعتماد سازی در کسب و کار، نحوه اعتماد سازی در کسب و کار، روش اعتماد سازی در کسب و کار و ده نکته برتر ما برای ایجاد اعتماد در سازمان شما آمده است.

برای رشد کسب و کار خودتان باید آن را تحلیل کنید و از نتایج برای بهبود آن استفاده کنید. در مقاله تحلیل کسب و کار چیست در مورد اهمیت و مراحل این کار صحبت کردیم.

اصول اعتماد چیست؟

حتی ممکن است مطمئن نباشید که چگونه اعتماد را تعریف کنید. پس بیایید از آنجا شروع کنیم. وقتی درباره اعتماد بحث می کنیم، در مورد موارد زیر صحبت می کنیم:

توانایی داشتن احساس امنیت و اعتماد به نفس هنگام برخورد با کسی داشتن توانایی پیش بینی اینکه فردی به روش های خاص عمل می کند و قابل اعتماد خواهد بود . کسب سطحی از اعتبار که در طول زمان ایجاد شده است . اعتماد بخش مهمی از تمام تعاملاتی است که ما به عنوان انسان داریم. همچنین نقش مهمی در برقراری ارتباط در محل کار دارد.

متاسفانه آمارها نشان می دهد که امروزه مردم نسبت به 40 سال پیش کمتر به یکدیگر اعتماد دارند. در محل کار شما باید حس اعتماد را با همکاران خود ایجاد کنید. سطح بالای اعتماد، تجربه مثبت تری برای کارمندان ایجاد می کند. همچنین منجر به یک محل کار پربارتر می شود که در آن افراد احساس امنیت و احترام می کنند.

اما هرگز به صراحت یاد نمی‌گیریم که چگونه در مدرسه یا هر جای دیگری اعتماد ایجاد کنیم. یادگیری نحوه اعتماد کردن چیزی است که انتظار می رود با بزرگ شدن آن را توسعه دهیم. برخی افراد به طور طبیعی در ایجاد اعتماد برتری دارند. برای دیگران، فرآیند اعتمادسازی که در زیر بحث خواهیم کرد ممکن است کاملاً جدید باشد.

اگر به دنبال راههای موفقیت در کسب و کارتان هستید مقاله دایره طلایی سایمون سینک یکی از این راهها را به شما نشان میدهد.

چرا باید به اعتماد در محل کار اهمیت دهید؟

هنگامی که اعتماد از بین می رود، متوجه تغییر آشکاری در نحوه صحبت و رفتار دیگران در اطراف خود خواهید شد. افرادی که در شرکت‌های با اعتماد بالا کار می‌کنند، 74 درصد استرس کمتری را تجربه می‌کنند. مخالفش هم درست است. یک محیط کاری کم اعتماد می تواند برای همه افراد درگیر استرس زا باشد.

رئیس یا مدیری که به شما اعتماد ندارد کمتر به شما آزادی و انعطاف می دهد تا طبق شرایط خودتان کار کنید. آنها بیشتر شما را مدیریت می کنند و کار شما را به دقت بررسی می کنند. همکارانی که به شما اعتماد ندارند بعید است با شما همکاری کنند یا به شما کمک کنند. همچنین احتمالاً به جلسات و رویدادهای بعد از کار دعوت نخواهید شد.
ایجاد اعتماد در تیم ها از ابتدا و حفظ آن بسیار مهم است. هنگامی که اعتبار شما شروع به لغزش کند، ممکن است مردم شما را کمتر قابل اعتماد بدانند.

از آنجایی که بعید است مردم با افراد غیرقابل اعتماد دوست شوند، ممکن است ادراک شما در محل کار همچنان کاهش یابد. به خصوص اکنون که تعداد بیشتری از افراد در خانه به عنوان بخشی از یک تیم مجازی کار می کنند، اعتماد بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد. یک تیم از راه دور باید از سطح بالایی از اعتماد برخوردار باشد.

نحوه اعتماد سازی در کسب و کار

چرا اعتماد سازی در کسب و کار مهم است؟ اعتماد سازی در کسب و کار در حال افزایش است، اعتماد بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است. در محیط کسب و کار امروزی، بدون اعتماد، تقریباً غیرممکن است.
به عنوان یک رهبر، قابل اعتماد بودن عبارت است از:

⦁ کاری که می گویید را انجام خواهید داد (قابل اعتماد و ثابت بودن)
⦁ صمیمی و دوستانه بودن (مردم به رهبرانی که دوست دارند اعتماد دارند)
⦁ قهرمانی اصالت، همدلی و انسانیت
⦁ نشان دادن حمایت از اعضای تیم خود، حتی زمانی که اشتباه می کنند (و اعتراف به اشتباه شما)
⦁ ایجاد تعادل بین نیاز به نتیجه و توجه به دیگران و احساسات آنها
⦁ سخت تلاش کنید تا با احترام گذاشتن به ایده ها و دیدگاه های مردم، مردم را جذب کنید
⦁ اطمینان از مطابقت گفتار و اعمال شما. نه فقط بعضی اوقات – همیشه

اگر میخواهید در مورد اهمیت تجربه کاربری بیشتر بدانیدبه شما پیشنهاد می کنیم مقاله تجربه مشتری چیست را مطالعه کنید.

تعریف اعتماد در محیط کار

برای تعریف اعتماد، ما همچنین باید از این نوع ملاحظات عملی فراتر برویم. یک نسخه عمیق تر شامل پاسخ احساسی بیشتری است. این شامل احساساتی برای کارمندان می‌شود، مانند دانستن اینکه رهبران با آنها منصفانه رفتار می‌کنند، با آن ها با احترام رفتار می‌شود و عقب‌نشینی‌ها به‌خوبی دیده می‌شوند یا حداقل پیامدهای منفی خاصی ندارند.

هر دو طرف سکه اعتماد بر توانایی رهبر برای الهام بخشیدن و ایجاد انگیزه در کارکنان تأثیر می گذارد. وقتی مردم به شما اعتماد دارند، به تصمیمات شما نیز اعتماد دارند. حتی در شرایط عدم اطمینان، آنها تحت تأثیر رهبری شما قرار می گیرند. دلیلش این است که آنها از شما انتظار دارند کاری را که می گویید انجام دهید.

اگر میخواهید درمورد روش انجام مشتری یابی بیشتربدانید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله مشتری یابی چیست را مطالعه کنید.

همراستایی گفتار و اعمال شما یک ستون کلیدی برای ایجاد اعتماد در محل کار و در نهایت برای موفقیت یک سازمان است. ما اغلب می بینیم که کارمندان می گویند آنچه رهبران می گویند و انجام می دهند بیشترین تأثیر را بر درک آنها از یک سازمان دارد. زمانی که بین گفتار و اعمال یک رهبر تناقض وجود داشته باشد، احتمال اینکه کارکنان نسبت به سازمان متعهد و متعهد شوند کمتر است.

اگر می خواهید اعتماد کارکنان را جلب کنید و آنها را در سازمان مشارکت دهید، اقدامات بیشترین اهمیت را دارند. با شروع از رهبر، مشارکت در هر سطحی لازم است تا پیوند عمیقی از باورپذیری ایجاد شود که کارکنان را تشویق کند تا تلاش لازم برای موفقیت سازمان خود را انجام دهند.

اگر میخواهید بدانید چارت سازمانی چیست پس به شما پیشنهاد می کنیم مقاله انواع چارت سازمانی را مطالعه کنید.

روش اعتماد سازی در کسب و کار

در ادامه 10 نکته کلیدی را در این خصوص برای شما بیان خواهیم کرد.

.1 ارتباطات چند جانبه را تشویق کنید

ارتباطات و گفتگوی چند جانبه را در میان همسالان و بین کارکنان و رهبران تشویق کنید. از مدل سلسله مراتبی به سمت یک جامعه دور شوید. اگر به افراد احساس مالکیت مشترک در اهداف و ماموریت های شرکت بدهید، موقعیت، اهمیت و هدف آنها را افزایش خواهید داد که همگی به ایجاد اعتماد کمک می کنند.

2. ثابت قدم باشید

پیش بینی پذیری یکی از چهار ستون اعتماد است و ثبات، کلید تضمین پیش بینی پذیری است. مردم به آنچه می دانند و انتظار دارند اعتماد دارند. همیشه صادقانه، رهبران کسب و کار را به چالش بکشید و تشویق کنید که به طور مداوم ارتباط برقرار کنند.

3. بازخورد را تشویق کنید و به آن گوش دهید

ایجاد راه هایی برای شنیده شدن صدای کارکنان تضمین می کند که ارتباط دو طرفه موثر بین رهبران و سایر کارمندان وجود دارد. اگر کارکنان ببینند که نظرات آنها شنیده می شود و همچنین به آنها عمل می شود، به احتمال زیاد به رهبران خود اعتماد می کنند و مسیری که سازمان در حال حرکت است را می پذیرند. ارائه بازخورد مداوم و مفید همچنین تضمین می کند که مردم هرگز متعجب نمی شوند که در کجا ایستاده اند. این مهم است زیرا عدم اطمینان ترس را تغذیه می کند و ترس اعتماد را از بین می برد.

4. به طور منظم، رو در رو ارتباط برقرار کنید

اگر افراد شما اطلاعات منظم و ثابتی نداشته باشند، تمرکز و اعتماد خود را از دست خواهند داد. چه در حال برقراری ارتباط با یک استراتژی، یا راه اندازی یک محصول جدید یا ایجاد تغییرات رفتاری باشید، باید اهداف خود را به وضوح و به طور مداوم بیان کنید. تحقیقات ثابت می کند که کارمندان استفاده بیش از حد از ارتباطات الکترونیکی را دوست ندارند و ارتباط چهره به چهره را جذاب تر، معتبرتر و قابل اعتماد تر می دانند. معرفی ارتباط چهره به چهره یکی از مهم ترین اقدامات برای ایجاد اعتماد است.

5. با مثال رهبری کنید

سخت کار کنید تا به یک مشاور قابل اعتماد برای رهبران و مدیران کسب و کار خود تبدیل شوید. به اعتماد آنها نیاز دارید تا بتوانید آنها را متقاعد کنید که حتما آنها نیز به جلب اعتماد کارمندان نیاز دارند. از کوچک شروع کنید، شاید با مدیران و مدیران منطقه ای/بخشی برای به دست آوردن اعتماد و حامیان در طول مسیر گزینه مناسبی باشد.

اگر میخواهید بدانید هدف گذاری smart چیست پس به شما پیشنهاد می کنیم مقاله روش هدف گذاری smart را مطالعه کنید.

6. ندانستن را به نفع خود تبدیل کنید

مردم به کسی که همه چیز را می داند اعتماد نخواهند کرد. رهبران خوب می توانند با تشخیص اینکه همه پاسخ ها را ندارند و با مشورت با همکارانی که از بحث و گفتگو صادقانه لذت می برند، به ایجاد اعتماد سازمانی کمک کنند. هیچ چیز مؤثرتر از این نیست که یک مدیر اعتراف کند که نمی‌داند و قول می‌دهد جواب را بیابد تا همه در جریان قرار گیرند.

7. حتی در شرایط سخت به ارزش های خود وفادار بمانید

قابل اعتماد بودن چیزهای بیشتری نسبت به گفتن حقیقت تحت اللفظی یا تکیه بر خلأهای قانونی وجود دارد. وقتی همه چیز به خوبی پیش می رود، رک بودن، صمیمیت و راستگویی آسان است، اما زمانی که مجبور به ارائه اخبار سخت یا اعتراف به اشتباه هستید، چطور؟ آن وقت است که اعتماد و رهبری مورد آزمایش قرار می گیرند. با تلاش برای پوشاندن زمانی که اوضاع سخت می شود، خطر از دست دادن اعتماد را نداشته باشید.

8. احترام متقابل را تشویق کنید

احترام گذاشتن به تک تک افراد تیم گام مهمی برای جلب اعتماد آنهاست. اگر خودتان به آن عمل نکنید، چگونه می توانید از دیگران انتظار اعتماد و احترام داشته باشید؟ تا زمانی که احترام او را به دست نیاورید، هیچکس به شما اعتماد نخواهد کرد. اما هنگامی که آن را داشته باشید، ایجاد اعتماد به طور قابل توجهی آسان تر می شود.

9. عدم توافق را بپذیرید

وقتی اختلاف نظر ایجاد می شود، بحث آزاد بهترین راه برای حل یک مشکل است. تلاش برای به دست آوردن یک توافق “کاذب” از مردم، دستور العملی فاجعه از نظر ایجاد اعتماد مداوم است. راه های جدیدی برای انجام کارها با هدف حل مشکلات پیدا کنید. این واقعیت که اختلاف نظر وجود دارد واقعاً دلگرم کننده است. این نشان می دهد که تیم به شما اعتماد دارد و از گفتن حقیقت هراسی ندارد.

10. اعتماد را محک بزنید و پیشرفت را بسنجید

ایجاد یک سیستم رسمی سنجش اعتماد در سازمان شما می تواند مفید باشد. یکی از راه‌های انجام این کار، معرفی یک نظرسنجی سالانه کارکنان است که اعتماد را اندازه‌گیری و معیار می‌کند، اما هیچ راه‌ حلی برای همه وجود ندارد. گزینه های احتمالی را به عنوان یک تیم در سراسر سازمان مورد بحث قرار دهید تا مطمئن شوید که راه حلی مناسب برای شرکت شما به دست می آورید.

اگر میخواهید درمورد نحوه محاسبه تارگت فروش بیشتر بدانید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله تارگت فروش چیست را مطالعه کنید.

نتیجه

سطح اعتماد ممکن است برای کسب ‌و کارها در حال افزایش باشد، اما این بدان معنا نیست که رهبران می‌توانند پای خود را در مورد اعتماد به تیم‌ها و سازمان‌شان به‌طور کلی بردارند. کسب اعتماد نیازمند تلاش زیاد است. پس از از دست دادن اعتماد، بازگشت اعتماد تقریباً غیرممکن است. با این حال، کارمندانی که به رهبران خود اعتماد دارند، کوه‌ها را برای آنها جا به‌ جا می‌کنند و بیشتر درگیر کسب ‌و کار می‌شوند. به طور خلاصه، در محیط کسب و کار امروز، ایجاد اعتماد ممکن است مهمترین مسئولیت شما به عنوان یک رهبر باشد.

farinprojects

Recent Posts

فرصت فروش چیست و چگونه باید آن را مدیریت کرد؟

این روزها شناسایی و استفاده از فرصت‌های فروش یکی از کلیدهای اصلی موفقیت است. اما…

3 روز ago

10 مهارت لازم برای فروشنده تازه کار + روش های موفقیت

فروشندگی یک حرفه چالش‌برانگیز و پرفشار است که نیازمند مهارت‌های خاصی برای موفقیت در آن…

1 هفته ago

ویژگی های بهترین مشاور کسب و کار چیست؟

در دنیای امروز که رقابت در بازارهای تجاری به شدت افزایش یافته است، بسیاری از…

3 هفته ago

10 بهترین ایده خدمات پس از فروش برای افزایش وفاداری مشتریان

خدمات پس از فروش از جمله عوامل کلیدی برای حفظ مشتریان و افزایش رضایت آن‌هاست.…

3 هفته ago

تفاوت گارانتی و خدمات پس از فروش چیست؟

در دنیای امروز، مشتریان هنگام خرید محصولات به دنبال اطمینان از کیفیت و پشتیبانی آن‌ها…

1 ماه ago

خدمات مشتری چیست؟ معرفی بهترین ابزارهای خدمات مشتری

خدمات مشتری چیست؟ خدمات مشتری به تمامی اقدامات و فعالیت‌هایی اطلاق می‌شود که به منظور…

1 ماه ago