بازاریابی

فروشنده حرفه ای کیست + معرفی ویژگی فروشنده حرفه ای

آیا از فروش لذت می برید و می خواهید فروشنده بهتری شوید؟ تبدیل شدن به یک متخصص فروش با تجربه و تحصیل کرده یک شبه اتفاق نمی افتد. اما راه های زیادی برای تقویت مهارت های فروش شما وجود دارد، فرقی نمی کند تجربه نداشته باشید یا 10 سال تجربه داشته باشید. فرقی نمی‌کند در یک جلسه پرتنش، یک نوع فناوری پیشرفته را بفروشید، یا یک سرویس روزانه تلفنی، یا یک محصول خانگی در بازار یک کشاورز محلی، داشتن ویژگی‌های مناسب، برای فروش موفق محصولتان کلیدی است.

فروشنده حرفه ای کیست

قبل از پاسخ به اینکه فروش حرفه ای در بازاریابی کیست ، مهم است که بفهمیم فروش حرفه ای چیست. فروش حرفه ای «فرایند کار با مشتری برای رفع نیازهای آنها با محصولات یا خدمات شرکتی است که شما نمایندگی می کنید». اغلب، فروشندگان حرفه ای با سایر مشاغل ارتباط برقرار می کنند، اما همچنین می توانند مستقیماً با افرادی که ممکن است به محصولات یا خدمات آنها علاقه مند باشند، تعامل داشته باشند.

آنچه که فروشنده حرفه ای را از فروشندگان معمولی جدا می کند.

فروشنده حرفه ای کسی است که محصولات یا خدمات را به مشتریان بالقوه می فروشد. آنها به دنبال حل چالش های مشتریان بالقوه از طریق محصولاتی هستند که می فروشند. متخصصان فروش عالی، مهارت های فروش و ارتباطات قوی خواهند داشت.

فروش حرفه ای در بازاریابی چیست؟

بازاریابی چهار بخش دارد: توسعه محصول، قیمت گذاری، توزیع و ترویج. فروش در دسته تبلیغات قرار می گیرد و محصولات و خدمات را در مقابل افرادی قرار می دهد که برای رفع نیاز به آنها نیاز دارند. فروش حرفه ای، کلید برقراری ارتباط با مشتریان شما و ارائه به کسانی است که از خرید محصولات یا خدمات شما سود می برند. به عبارت دیگر، فروش حرفه ای شکاف بین محصولات و مشتریان را پر می کند.

اگر میخواهید در مورد ارتباطات در کسب و کار اطلاعاتی کسب کنید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله نقش ارتباطات در کسب و کار را مطالعه کنید.

یک فروشنده حرفه ای چه ویژگی هایی دارد؟

یک فروشنده موفق همیشه آماده است. او محصول خود را از درون و بیرون می شناسند و همیشه آماده پاسخگویی به هر سوالی که ممکن است یک مشتری بالقوه داشته باشد، دارد. آنها همچنین می دانند که چگونه با اعتراضات برخورد کنند و با برخی مخالفت ها آمادگی دارند که به مشتریان برای متقاعد سازی کمک می کند تا منجر به فروش شود.

اگر میخواهید در مورد بازاریابی تلفنی B اطلاعات بیشتری داشته باشید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله بازاریابی تلفنی B چیست را مطالعه کنید.

11 ویژگی فروشنده حرفه ای و فروش موفق

1. محصول و مزایای آن را بشناسید

اگر اطلاعات زیادی در مورد محصولی که می فروشید ندارید، به احتمال زیاد در هنگام فروش نشان داده خواهد شد. برای اینکه هنگام تلاش برای فروش یک کالا خجالت نکشید، مطمئن شوید که تقریباً همه چیز را در مورد آن می دانید. نحوه استفاده از آن را بدانید، بدانید که چرا می خواهید از آن استفاده کنید و سؤالات دیگری را که ممکن است مشتری بالقوه در طول مکالمه از شما بپرسد، پیش بینی کنید. به ویژه اگر به محصولی که می فروشید علاقه مند باشید کمک می کند.

2. قبل از معرفی مشتری، او را بشناسید

اول از همه، مخاطبان محصول شما چه کسانی هستند؟ بسیاری از محصولات برای همه مناسب نیستند، چه به دلیل سن، جنسیت یا موقعیت مکانی. بدانید چه کسی از این محصول سود می برد و از آنجا شروع کنید. در مرحله بعد، اگر محصولی را برای یک شرکت خاص عرضه می‌کنید، مطمئن شوید که در مورد شرکتی که در آن کار می‌کنید اطلاع دارید. این مورد به این موضوع کمک می کند که چرا شرکت باید این محصول را بخرد. آنها ممکن است تحت تأثیر تحقیقات شما قرار بگیرند، اما اگر شما چیزی در مورد آنها ندانید قطعاً تحت تأثیر قرار نخواهند گرفت.

3. بهترین منافع مشتری خود را در ذهن داشته باشید

هنگامی که مشتری خود را درک کردید، بدانید که نیازهای آنها چیست. این به شما کمک می کند آن نیاز را به محصول یا خدماتی که می فروشید متصل کنید. اگر می‌خواهید چیزی را به کسی بفروشید که از آن سودی نمی‌برد، احتمالاً باید وقت خود را در جای دیگری بگذرانید یعنی با مشتری که واقعاً از هر چیزی که می‌خواهید بفروشید سود می‌برد.

4. بیش از حد سختگیر نباشید

اگر یک شکایت رایج در مورد فروشندگان وجود داشته باشد، این است که برخی از آنها بیش از حد سختگیر هستند. حتی اگر حقوق شما ممکن است به فروش بستگی داشته باشد، این بدان معنا نیست که شما باید بیش از حد سخنگیر باشید و اصرار به خرید کنید. بسته به آموزش شرکت شما، اگر مشتری بالقوه علاقه ای داشته باشد، ممکن است چند نکته پیگیری داشته باشید. اما اگر آنها واقعاً علاقه ای ندارند و شروع به آزرده شدن یا عصبانیت کرده اند، احتمالاً وقت آن رسیده است که ادامه ندهید. بهترین کار این است که زبان بدن و لحن افرادی را که به آنها می‌خواهید در نظر بگیرید.

اگر میخواهید در مورد انواع CRM اطلاعاتی کسب کنید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله انواع CRM چیست را مطالعه کنید

5. سعی نکنید در اعتماد عجله کنید

بخش بزرگی از ارتباط با یک مشتری یا مشتری بالقوه ایجاد اعتماد با آنها است، به خصوص اگر این یک رابطه حرفه ای مداوم یا یک محصول گران قیمت باشد. اعتماد چیزی است که ایجاد آن ممکن است کمی طول بکشد، به خصوص زمانی که شخصی قرار است پول خود را روی چیزی که شما دارید سرمایه گذاری کند، بنابراین در این فرآیند عجله نکنید. اگر صبور باشید و این اعتماد را ایجاد کنید، به طور بالقوه می توانید به میزان زیادی دست پیدا کنید. اگر نه و اگر رابطه برقرار نشود، ممکن است این فروش را از دست بدهید.

6. دوستانه باشید

فروشنده حرفه ای علاوه بر اینکه سختگیر نیست و برای ایجاد اعتماد زمان می دهد، باید دوستانه باشد. صمیمیت می تواند راه درازی داشته باشد، به خصوص اگر در تلاش برای ایجاد اعتماد با شخصی برای فروش فعلی و آینده هستید. گفتگو را با یک یخ شکن شروع کنید یا به سادگی خود را معرفی کنید.

7. کسب تجربه در زمینه فروش

فروش چیزی نیست که بیشتر مردم فقط به آن بپردازند و به طور خودکار در آن موفق باشند. موفقیت در فروش نیاز به تجربه دارد. به هر حال، فروش به شجاعت، عزم و صبر نیاز دارد. برای به دست آوردن تجربه فروش، با یک دوره کارآموزی فروش یا یک موقعیت فروش در سطح مقدماتی شروع کنید. این فرصت‌ها معمولاً همراه با آموزش فروش عملی است، که اگر می‌خواهید یک حرفه طولانی و موفق در فروش داشته باشید، مهم است.

8. اهداف حرفه ای تعیین کنید

چه برای یک شرکت بزرگ حرفه ای فروش باشید و چه برای کسب و کار خود، تعیین اهداف فروش بسیار مهم است. این کار شما را با میزان محصولات یا خدماتی که برای فروش نیاز دارید هماهنگ نگه می دارد. تعیین اهداف همچنین به شما کمک می کند در مسیر خود بمانید و روی هدف نهایی خود متمرکز بمانید.

9. همیشه یک قدم جلوتر باشید

یک فروشنده موفق در فروش به این معنی است که باید سریع قدم بردارد و یک قدم جلوتر از شرکت یا شخصی که می خواهد در آن شرکت کند باشد. این به این معنی است که شما باید همیشه آماده باشید، در صورت امکان نمونه‌های آماده داشته باشید. به دنبال یادگیری باشید و مهارت های خود را افزایش دهید و در جا نزدید.

10. برد با شنوندگان بزرگ است

تحقیقات نشان می دهد که 69٪ از خریداران می گویند که گوش دادن به نیازهای آنها مهمترین عنصر یک تجربه فروش مثبت است. مهمتر از همه، یک فروشنده عالی بیشتر وقت خود را صرف پرسیدن یک سری سوالات می کند و سپس با دقت گوش می دهد تا مشکلات خریدار بالقوه را شناسایی کند. سؤالات درست حتی می تواند منجر به جذب مشتری شود تا فروش را برای شما انجام دهد.

غوطه ور شدن در تمام اطلاعات به شما کمک می کند تا برای مقابله با مخالفت ها آماده شوید. اگر می دانید چگونه با آنها رفتار کنید، میزان موفقیت شما می تواند تا 64٪ برسد. در واقع، تحقیقات نشان می‌دهد که 95 درصد از خریداران، ارائه‌دهنده راه‌حلی را انتخاب کرده‌اند که از طریق فرآیند خرید، محتوای کافی در اختیار آنها قرار می‌دهد.

11. فروشنده حرفه ای از اضافه گویی پرهیز میکنند

مردم زمان بسیار کمی برای صحبت کردن دارند، بنابراین فروشندگان باید مستقیماً از تعقیب و گریز کوتاه بیایند و به طور مؤثری با یک فرآیند یا مفهوم همراه شوند. یک قانون خوب این است که هرگز بیش از 3 نکته را در یک مکالمه با یک خریدار در میان نگذارید. به عنوان مثال، از راهنماها و ارائه های گام به گام با طرح کلی و دستور کار واضح استفاده کنید. فقط روی چیزی که مشتری احتمالی شما بیشتر به آن اهمیت می دهد تمرکز کنید و نه بیشتر.

در آخر

فروشندگان برتر اهمیت دانش تخصصی، پشتکار، خلاقیت و همدلی را درک می کنند. آنها بسیار خوب سازماندهی شده اند و برای ارائه یک تجربه فروش مثبت و بستن معاملات به طور موثر ارتباط برقرار می کنند. فروش موفق نتیجه مهارت و تمرین است: اکثر ویژگی ها، صفات یا مهارت ها قابل پرورش یا بهبود هستند.

farinprojects

Recent Posts

نردبان وفاداری مشتری چیست؟ + 6 پله نردبان وفاداری مشتری در بازاریابی

ایجاد یک نردبان قوی برای وفاداری مشتری برای هر کسب و کاری که به دنبال…

1 هفته ago

15 روش برای مدیریت شکایت مشتری

مشتریان شما مایه حیات کسب و کار شما هستند. بدون تایید آنها، کسب و کار…

2 هفته ago

مهارت پولساز چیست؟ + معرفی 10 بهترین مهارت پولساز

تغییرات زیادی در بازار کار فعلی و اطراف آن در حال رخ دادن است. اما…

2 هفته ago

دایره طلایی سایمون سینک چیست؟ + مزایا و معایب

هر سازمانی می خواهد موفق شود و پایگاه مشتری گسترده ای داشته باشد، اما در…

3 هفته ago

کسب و کار هوشمند چیست؟ + اهمیت این کسب و کار در 1403

تعریف یک کسب و کار هوشمند می تواند به اندازه تعریف یک فرد باهوش دشوار…

3 هفته ago

اصول مشتری مداری چیست؟ + نکات مهم راجب مشتری مداری

هر کسب و کار برای ادامه حیات خود نیاز به مشتری دارد. کسب و کار‌های…

1 ماه ago