بازاریابی

کارشناس فروش تلفنی چیست؟ + وظایف کارشناس فروش تلفنی

اگر قصد دارید یک بازاریاب تلفنی شوید یا به دنبال بهبود عملکرد شغلی خود به عنوان یک بازاریاب تلفنی هستید، مهارت های زیادی وجود دارد که می توانید برای کمک به کسب موقعیت یا افزایش موفقیت خود، آن ها را توسعه دهید. یادگیری در مورد این مهارت ها و چگونگی تقویت آنها می تواند به شما کمک کند تا در نقش بازاریابی تلفنی راحت تر و موفق تر شوید. در این مقاله، کارشناس فروش تلفنی کیست را تعریف می‌کنیم، نمونه‌هایی از آن‌ها را ارائه می‌دهیم، توضیح می‌دهیم که وظایف کارشناس فروش تلفنی، مهارت کارشناس فروش تلفنی چیست و چگونه می‌توانید آنها را بهبود ببخشید.

کارشناس فروش تلفنی چیست؟

بازاریاب تلفنی یک متخصص فروش ماهر است که از توانایی های متقاعدکننده خود برای جذب مشتریان بالقوه و افزایش فروش از طریق تعاملات تلفنی استفاده می کند. آنها به سؤالات پاسخ می دهند، اطلاعات دقیقی در مورد محصولات و خدمات ارائه می دهند و به طور مؤثر سفارشات و معاملات را انجام می دهند.

کارشناس فروش تلفنی برای شرکت های مرکز تماس کار می کند تا از طرف طیف وسیعی از مشتریان بازاریابی مستقیم انجام دهد. آن‌ها اغلب اسکریپت‌های مکالمه را حفظ می‌کنند تا به آنها در ایجاد ارتباط با سرنخ‌های فروش کمک کنند و در مورد آنچه ارائه می‌دهند آموزش دهند و مشتریان را در فرآیند خرید راهنمایی کنند.

بازاریابان تلفنی اطلاعاتی را از مشتریان در مورد موقعیت مکانی و جمعیت آنها جمع آوری می کنند تا استراتژی های تولید سرنخ خود را در آینده بهبود بخشند. آنها به سؤالات مربوط به سازمان یا محصولاتی که می فروشند پاسخ می دهند و ویژگی های آن را توضیح می دهند. آنها همچنین پیگیری می کنند که با چه شماره هایی قبلا تماس گرفته اند و آخرین بار چه زمانی با آنها تماس گرفته اند.

اگر می‌خواهید فروشتان بیشتر شود بهتر است در مقاله تکنیک های فروش تلفنی پرانتز با بهترین تکنیک ها آشنا شوید.

اگر میخواهید در مورد آموزش بازاریابی و فروش تلفنی بیشتر بدانید به شما پیشنهاد می کنیم به صفحه دوره بازاریابی تلفنی مراجعه کنید.

شرح وظایف کارشناس فروش تلفنی

شرح وظایف کارشناس فروش تلفنی عبارتند از:

  • با مشتریان موجود تماس بگیرند تا آنها را با استفاده از اسکریپت در مورد یک محصول یا خدمات مطلع کنند.
  • به سوالات مربوط به محصولات یا شرکت پاسخ دهند.
  • برای درک نیازهای مشتری و بستن فروش، سؤال بپرسند.
  • در صورت نیاز مشتریان را به تیم فروش میدانی هدایت کنند.
  • اطلاعات مشتری را در پایگاه داده وارد و به روز کنند.
  • سفارشات را به روشی دقیق دریافت و پردازش کنند.
  • رسیدگی به شکایات برای حفظ شهرت شرکت
  • سوابق تماس ها و فروش ها را نگه دارند و اطلاعات مفید را یادداشت کنند.

اگر میخواهید در مورد اثرات هوش مصنوعی در فروش اطلاعاتی داشته باشید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله کاربرد هوش مصنوعی در فروش را مطالعه کنید.

مهارت کارشناس فروش تلفنی

مهارت های بازاریابی تلفنی، به مهارت ها و ویژگی های لازم برای یک حرفه بازاریابی تلفنی موفق و موثر اشاره دارد. کار به عنوان یک بازاریاب تلفنی مستلزم ترکیبی از مهارت های فروش، ارتباطات و بازاریابی است. توسعه مهارت‌های بازاریابی تلفنی موثر می‌تواند به شما در بهبود تعداد فروش و روابط مشتری در سازمان کمک کند.

8 مهارت کارشناس فروش تلفنی عبارتند از:

  • پایداری:

بازاریابان تلفنی نباید در برابر اولین پاسخ منفی مشتری بالقوه تسلیم شوند، بلکه در اطلاع رسانی به مشتری در مورد محصول یا خدمات خود اصرار داشته باشند.

  • تمرکز و عزم:

یک بازاریاب تلفنی باید روی نتایج فروش در طول یک دوره درآمد برنامه ریزی شده برای شرکت یا سازمان تمرکز کند.

  • مدیریت زمان:

یک بازاریاب تلفنی باید بداند که چگونه هنگام صحبت با مشتریان زیادی در یک روز، زمان را مدیریت کند.

اگر میخواهید درمورد اصطلاحات فروش بیشتر بدانید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله اصطلاحات بازاریابی را مطالعه کنید.

  • ارتباط تلفنی

یکی از وظایف اصلی یک بازاریاب تلفنی ارتباط تلفنی با مشتریان است. برای انجام موفقیت آمیز این کار، بازاریابان تلفنی معمولاً مهارت های ارتباط کلامی خود را توسعه می دهند. دانستن نحوه جلب توجه مشتری و انتقال اطلاعات دقیق به آنها از طریق تلفن می تواند بازاریابی تلفنی شما را موثرتر کند. بازاریابان تلفنی همچنین می توانند آداب اولیه تلفن را بیاموزند تا اطمینان حاصل کنند که با مشتریان به شیوه ای خوشایند صحبت می کنند.

  • گوش دادن فعال

بازاریابان تلفنی برای کمک به تعامل موثرتر با مشتریان، گوش دادن فعال را تمرین می کنند. مهارت های گوش دادن فعال همچنین می تواند به آنها کمک کند تا اطلاعاتی را که مشتری به آنها می گوید درک کنند و به آنها پاسخ دهند. گوش دادن و یادگیری خواسته های مشتری می تواند به بازاریابان تلفنی در ارائه اطلاعات مورد علاقه آنها کمک کند و آنها را به تصمیم خرید سوق دهد.

  • خدمات مشتری

مهارت های خدمات مشتری نیز برای بازاریابان تلفنی بسیار مهم است. دانستن اینکه چگونه با مشتریان ارتباط برقرار کنید و آنها را از خدمات خود مطمئن کنید، ممکن است رضایت و سطح راحتی مشتری را افزایش دهد. مهارت های خدمات مشتری شامل استفاده از لحن مثبت، سازگاری با نیازهای مشتری و ایجاد ارتباط با مشتریان است. ایجاد یک رابطه راحت و مثبت با مشتریانی که با آنها صحبت می کنید ممکن است منجر به نرخ بالاتری از نتایج مثبت و فروش شود.

  • دانش محصول

بازاریابان تلفنی اغلب دانش عمیقی از محصول یا خدماتی که می فروشند دارند. در حالی که میزان اطلاعاتی که در مورد یک محصول دارید ممکن است بر اساس سازمانی که در آن کار می کنید متفاوت باشد، درک آنچه که تبلیغ می کنید می تواند به شما در ارائه اطلاعات دقیق به مشتریان کمک کند، که ممکن است فروش را افزایش دهد. همچنین می تواند به شما در ایجاد اعتماد مشتری کمک کند، که می تواند آنها را تشویق به خریدهای بعدی کند.

  • متقاعد سازی و ترغیب

بازاریابان تلفنی مسئول ترغیب مشتریان به خرید یا استفاده از محصولات یا خدمات یک شرکت هستند. داشتن مهارت در متقاعد کردن می تواند به آنها کمک کند تا مشتریان را تشویق کنند تا به حرف های فروش گوش دهند و در نظر بگیرند. متقاعد سازی مؤثر اغلب شامل استفاده از استدلال و توجه به نیازها و احساسات مشتری است.

برای کسانی که دوست دارند روش‌های فروش و بازاریابی تلفنی را از کتاب یاد بگیرند، در مقاله بهترین کتاب بازاریابی تلفنی پرانتز بهترینها را معرفی کردیم.

چگونه مهارت های بازاریابی تلفنی را بهبود بخشیم؟

در اینجا چند تکنیک برای بهبود مهارت های بازاریابی تلفنی شما آورده شده است:

1. در یک دوره آموزش بازاریابی ثبت نام کنید

دوره های بازاریابی، ارتباطات یا فروش راهی موثر برای توسعه مهارت های بازاریابی تلفنی شماست. این دوره ها به دانش آموزان می آموزد که از استراتژی های پیشرفته برای افزایش مهارت های مورد نیاز خود استفاده کنند. به عنوان مثال، یک دوره ارتباطات ممکن است به شما بیاموزد که چگونه اطلاعات را به بهترین شکل سازماندهی و به مشتریان منتقل کنید. همچنین ممکن است روش‌هایی برای گوش دادن فعال به شما ارائه دهد تا به شما کمک کند تا با مشتریان ارتباط برقرار کنید.

2. به دنبال یک مربی باشید

اگر در بازاریابی تلفنی تازه کار هستید یا به دنبال بهبود مهارت های خود هستید، می توانید به دنبال یک مربی با تجربه بیشتر بگردید تا به شما مشاوره دهد و به سوالات شما پاسخ دهد. یک بازاریاب تلفنی باتجربه تر ممکن است در مورد سبک ارتباطی، میزان فروش یا سایر تاکتیک های بازاریابی به شما بازخورد بدهد.

آنها همچنین ممکن است به شما کمک کنند تا زمینه های بهبود بیشتری را پیدا کنید، مانند مهارت هایی که می توانید آنها را تقویت کنید. مشاهده یک مربی در حین انجام یک تماس بازاریابی تلفنی می‌تواند استراتژی‌های جدیدی را به شما نشان دهد که می‌توانید آنها را در شیوه‌های خود بگنجانید.

3. مهارت های خود را تمرین کنید

شما می توانید بسیاری از مهارت های بازاریابی تلفنی را از طریق تمرین یاد بگیرید و بهبود بخشید. برقراری هرچه بیشتر تماس‌ها یا بررسی ساده اسکریپت‌ها و صحبت‌هایتان با صدای بلند ممکن است به تقویت مهارت‌های ارتباطی و خدمات مشتری شما کمک کند.

خواندن و تکرار مکالمات شما اغلب به شما کمک می کند تا بشنوید که ارائه اطلاعات شما در کجا می تواند بهبود یابد و همچنین می تواند به شما در آماده سازی پاسخ به سوالات رایج مشتریان کمک کند. علاوه بر این، تمرین می تواند مهارت های شما را در خدمات مشتری بهبود بخشد و دانش محصول شما را افزایش دهد.

4. درخواست بازخورد

درخواست بازخورد در مورد طرح های خود و ارتباط از سوی مشتریان و همکاران می تواند زمینه های بهبود را به شما نشان دهد.

5. ضبط صدا یا یادداشت

حفظ یک رکورد و یا یادداشت برداری از تاکتیک های ارتباطی و گوش دادن به نتایج مثبت می تواند به شما در درک بهترین اطلاعات برای ارائه کمک کند.

6. سوال بپرسید

مکرراً سؤال بپرسید. تأیید اطلاعات محصول یا خدمات هنگامی که از پاسخ به سؤال مشتری مطمئن نیستید می تواند دانش محصول شما را افزایش دهد و به شما کمک کند تا به نگرانی های مشتری پاسخ دهید.

اگر میخواهید بدانید دایره طلایی سایمون چیست به شما پیشنهاد می کنیم مقاله اجزای دایره طلایی سایمون چیست را مطالعه کنید.

اگر میخواهید در مورد نرخ موفقیت بازاریابی تلفنی بیشتر بدانید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله تولید سرنخ در بازاریابی تلفنی را مطالعه کنید.

وظایف کارشناس فروش تلفنی چیست؟

وظایف کارشناس فروش تلفنی و وظایف روزانه یک بازاریاب تلفنی در درجه اول بر دریافت پول از مشتریان یا متقاعد کردن شخصی که با آنها تماس می گیرند برای خرید محصول متمرکز است. شرح وظایف کارشناس فروش تلفنی عبارتند از:

  • ارائه گفتگوهای متنی که محصولات یا خدمات شرکت را توصیف می کند، یک نقطه گفتگوی سیاسی یا جذابیت خیریه برای متقاعد کردن مشتریان یا اهداکنندگان بالقوه
  • توضیح محصولات و قیمت محصولات
  • پاسخ دادن به اطلاعات مشتری در مورد محصولات، یک موسسه خیریه یا اعتقادات سیاسی
  • به دست آوردن اطلاعات مشتری مانند نام و آدرس برای ارسال محصولات یا ارائه خدمات
  • پیگیری مشتریانی که با آنها تماس گرفته شده است و کسانی که نمی خواهند در آینده با آنها تماس گرفته شود
  • پیگیری مشتریان قبلی برای فروش بالقوه
  • نگهداری سوابق تماس با مشتری
  • تکمیل نظرسنجی از مشتریان برای به دست آوردن اطلاعات در مورد مشتریان بالقوه

وظایف روزانه یک بازاریاب تلفنی چیست؟

در یک روز معمولی، بازاریاب‌های تلفنی با تهیه برگه‌های تماس از اطلاعات فروش احتمالی شروع می‌کنند. بسته به کارفرمای خود، آنها فقط می توانند یک شماره تلفن داشته باشند یا می توانند نام، حرفه و سایر اطلاعات شخصی رهبر را داشته باشند. بازاریابان تلفنی به اصطلاحی از روی یک فیلمنامه یا اسکریپت می خوانند یا از ایده های اصلی برای بداهه گویی بر اساس پاسخ های شخصی که با آنها تماس می گیرند، استفاده می کنند. بازاریابان تلفنی به تماس با مشتریان ادامه می دهند تا زمانی که لیست تماس خود را بررسی کنند.

اگر میخواهید در مورد بهترین ایده بازاریابی بیشتر بدانید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله ایده مارکتینگ را مطالعه کنید.

یک بازاریاب تلفنی خوب چه ویژگی هایی دارد؟

بازاریابان تلفنی خوب، افرادی کاریزماتیک و دوستانه هستند که به راحتی می توانند مکالمه را انجام دهند و دیگران را در مورد دیدگاه خود متقاعد کنند. آنها باید نگرش مثبتی داشته باشند تا در مواجهه با رد شدن یا زیر سوال رفتن توسط سرنخ های فروش بالقوه کمک کنند. بازاریاب‌های تلفنی موفق سریع و با انگیزه هستند و به آنها اجازه می‌دهد تا با تکرار موفق‌ترین نسخه‌های اسکریپت تماس خود، حجم بالایی از فروش را ببندند. آنها از روش‌های فروش استراتژیک برای توضیح اینکه چگونه محصولاتشان برای زندگی مشتری ارزش می‌آورند یا مشکلات رایج را حل می‌کنند، استفاده می‌کنند.

  • انتظارات حقوق و دستمزد بازاریاب تلفنی

نرخ پرداخت ممکن است به سطح تجربه، تحصیلات و موقعیت جغرافیایی بستگی داشته باشد.

حقوق کارشناس فروش تلفنی چقدر است؟

حقوق کارشناس بازاریابی و فروش تلفنی معمولا از دو بخش ثابت و پورسانتی تشکیل می‌شود. شرکت‌های کوچک‌تر تا ۷ درصد از فروش محصولشان را به عنوان پورسانت به کارشناسان فروش تلفنی پرداخت می‌کنند و شرکت‌های بزرگ‌تر تا ۱ درصد از فروش را به پورسانت کارشناسان اختصاص می‌دهند. پرداخت پورسانتی باعث می‌شود دستمزد کارشناسان فروش حتی در یک شرکت هم با یکدیگر تفاوت داشته باشد. کارشناسان فروش تلفنی در ایران در سال ۱۴۰۲ بین ۸ تا ۶۰ میلیون تومان در ماه درآمد دارند که البته میزان حقوق اکثر افراد در این پوزیشن شغلی بین ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان است.

  • الزامات آموزش بازاریاب تلفنی

الزامات بازاریاب تلفنی نسبت به بسیاری از مشاغل دیگر سختگیرانه تر است. اکثر مشاغل بازاریاب تلفنی به دیپلم دبیرستان یا معادل آن نیاز دارند. یک بازاریاب تلفنی معمولاً در حین کار آموزش می‌بیند، اما به داشتن مهارت‌های تلفنی، ارتباطی و خدمات مشتری خوب برای شغلی که بر تعامل دوستانه و جذاب با مشتری متمرکز است کمک می‌کند.

  • الزامات تجربه بازاریاب تلفنی

یک بازاریاب تلفنی نیازی به تجربه زیادی در محل کار یا تحصیلات برای شغل بازاریاب تلفنی ندارد. این کاری است که می توان با حداقل تحصیلات و تجربه شغلی انجام داد، اما به یک بازاریاب تلفنی کمک می کند تا تجربه مشتری قبلی در فروش تلفنی یا سایر خدمات مشتری و مشاغل متقاعد کننده داشته باشد. خرده فروشی، تجربه ارتباط با جامعه و سایر تجربیات خدمات مشتری برای موقعیت بازاریاب تلفنی مفید است.

برخی سوالات رایج

1- کارشناس فروش تلفنی کیست؟

در تعریف کارشناس فروش تلفنی کیست باید بیان کرد که بازاریاب های تلفنی برای شرکت های مرکز تماس کار می کنند تا از طرف طیف وسیعی از مشتریان بازاریابی مستقیم انجام دهند. آن‌ها اغلب اسکریپت‌های مکالمه را حفظ می‌کنند تا به آنها در ایجاد ارتباط با سرنخ‌های فروش کمک کنند و در مورد آنچه ارائه می‌دهند آموزش دهند و مشتریان را در فرآیند خرید راهنمایی کنند.

2- شرح وظایف کارشناس فروش تلفنی را نام ببرید.

ارائه گفتگوهای متنی که محصولات یا خدمات شرکت را توصیف می کند/ توضیح محصولات و قیمت محصولات/ پاسخ دادن به اطلاعات مشتری در مورد محصولات و …

farinprojects

Recent Posts

فرصت فروش چیست و چگونه باید آن را مدیریت کرد؟

این روزها شناسایی و استفاده از فرصت‌های فروش یکی از کلیدهای اصلی موفقیت است. اما…

3 روز ago

10 مهارت لازم برای فروشنده تازه کار + روش های موفقیت

فروشندگی یک حرفه چالش‌برانگیز و پرفشار است که نیازمند مهارت‌های خاصی برای موفقیت در آن…

1 هفته ago

ویژگی های بهترین مشاور کسب و کار چیست؟

در دنیای امروز که رقابت در بازارهای تجاری به شدت افزایش یافته است، بسیاری از…

3 هفته ago

10 بهترین ایده خدمات پس از فروش برای افزایش وفاداری مشتریان

خدمات پس از فروش از جمله عوامل کلیدی برای حفظ مشتریان و افزایش رضایت آن‌هاست.…

3 هفته ago

تفاوت گارانتی و خدمات پس از فروش چیست؟

در دنیای امروز، مشتریان هنگام خرید محصولات به دنبال اطمینان از کیفیت و پشتیبانی آن‌ها…

1 ماه ago

خدمات مشتری چیست؟ معرفی بهترین ابزارهای خدمات مشتری

خدمات مشتری چیست؟ خدمات مشتری به تمامی اقدامات و فعالیت‌هایی اطلاق می‌شود که به منظور…

1 ماه ago