Categories: بازاریابی

لیست کامل متن بازاریابی تلفنی + جملات تاثیر گذار در بازاریابی تلفنی

بازاریابی تلفنی یکی از مؤثرترین ابزارها برای جذب مشتریان و تقویت ارتباطات با مخاطبان است. در این مقاله، به شما لیست کامل و تأثیرگذاری از  متن بازاریابی تلفنی را معرفی خواهیم کرد که می‌تواند فروش شما را چندین برابر کند. استفاده از متن مکالمه تلفنی مناسب و هوشمندانه در مکالمات تلفنی، نه تنها امکان جلب توجه مخاطب را فراهم می‌کند، بلکه منجر به ایجاد ارتباطات ماندگار و افزایش نرخ تبدیل مشتریان می‌شود. برای رسیدن به موفقیت در بازاریابی تلفنی، کافی است از جملاتی استفاده کنید که به‌طور خاص بر روی نیازها و احساسات مخاطب تمرکز دارند .اگر می‌خواهید تکنیک‌های حرفه‌ای‌تری برای تقویت گفت‌وگوهایتان داشته باشید و نتیجه بهتری کسب کنید، این مقاله برای شماست.

شروع مکالمه در بازاریابی تلفنی

شروع مکالمه در بازاریابی تلفنی، مهم‌ترین بخش تماس است، چرا که برداشت اولیه مشتری از شما در همین لحظات شکل می‌گیرد. برای ایجاد یک تأثیر مثبت، مکالمه را با لحنی پر انرژی و صمیمی آغاز کنید. از مخاطب بپرسید آیا زمان مناسبی برای صحبت است و به او نشان دهید که به زمان او احترام می‌گذارید. این نوع شروع تماس تلفنی، حس احترام و حرفه‌ای بودن را به مشتری القا کرده و باعث ایجاد ارتباطی مؤثرتر می‌شود.

متن مکالمه تلفنی

در بازاریابی تلفنی چه بگوییم؟ یک متن مکالمه تلفنی مؤثر باید شامل عباراتی باشد که احساس اعتماد و اطمینان را به مشتری منتقل کند. در شروع مکالمه، بهتر است به صورت دوستانه و با احترام به مخاطب، به معرفی کوتاهی از خود و هدف تماس بپردازید. به عنوان مثال، با جمله‌ای مانند “سلام، من [نام شما] هستم و از شرکت [نام شرکت] تماس می‌گیرم. آیا زمان مناسبی برای صحبت داریم؟” می‌توانید مکالمه را آغاز کنید. این رویکرد به مشتری احساس راحتی بیشتری می‌دهد و او را به ادامه مکالمه ترغیب می‌کند.

نمونه مکالمه صوتی بازاریابی تلفنی

استفاده از نمونه مکالمه صوتی بازاریابی تلفنی یک روش کارآمد برای آماده‌سازی بازاریابان تلفنی است. این نمونه‌ها نه تنها به تقویت اعتماد به نفس کمک می‌کنند، بلکه باعث می‌شوند بازاریاب بتواند به راحتی به سوالات و نگرانی‌های مشتریان پاسخ دهد. برای مثال، بازاریاب می‌تواند با یک مکالمه از پیش تمرین‌شده، محصول یا خدمت خود را معرفی کند و سپس به سوالات احتمالی مشتری به صورت هدفمند پاسخ دهد.

اگر میخواهید در مورد دوره مذاکره و فروش بیشتر بدانید به شما پیشنهاد می کنیم به صفحه دوره اصول مذاکره تلفنی مراجعه کنید.

راه های شروع سناریو تماس تلفنی

1_ سلام، روز بخیر من…. از شرکت… تماس میگیرم آیا زمان کافی برای برقرای یک تماس کوتاه به جهت بحث در مورد … را دارید؟

این یک متن آماده برای بازاریابی تلفنی و شروع مکالمه در بازاریابی تلفنی و همچنین از متون فروش تلفنی قدرتمند است. در صورت دریافت پاسخ مثبت میتوانید به معرفی محصول مورد نظر خود بپردازید. در این خصوص توجه داشته باشید که توضیحات شما تا جایی که امکان دارد باید کوتاه و مفید باشند و از شاخ و برگ دادن زیاد خودداری کنید. زیاده گویی برای مشتری خستگی آور است و سبب می‌شود توجه کافی را به سخنان شما نداشته باشد.

2_ سلام بنده از شرکت… تماس میگیرم و قصد دارم در مورد محصولات شرکت با شما صحبت کنم.

با استفاده از این دیالوگ بازاریابی تلفنی به عنوان یک تکنیک  بازاریابی تلفنی شما آمادگی لازم را به مشتری می‌دهید و نوبت به آن می‌رسد به توضیح در مورد چیستی و کاربرد محصول مورد نظر خود بپردازید. برای اثر گذاری بیشتر میتوان به سوابق درخشان شرکت خود اشاره کنید. هدف از اینکار هم ایجاد حس اعتماد در مشتری است.

3_ سلام من از کارکنان شرکت…. هستم. آیا زمان مناسبی برای صحبت هست؟

این جمله یک نمونه مکالمه فروش تلفنی است و نشان دهنده زمان شناسی فرد بازاریاب است، زیرا در برخی موارد فرد بازاریاب تمام مهارت‌های ارتباطی را به صورت کامل رعایت می‌کند اما بی توجهی به زمان مناسب سبب عدم نتیجه دهی تماس بازاریابی می‌شود. در جواب این سوال اگر پاسخ مثبت دریافت کردید با آرامش به صحبت در مورد محصول مورد نظر خود بپردازید اما اگر مشتری به سوال شما پاسخ منفی داد جای نگرانی نیست. بعد از شنیدن پاسخ منفی آرامش خود را حفظ کرده و از مشتری بپرسید چه زمانی برای تماس گرفتن شما مناسب است. زمان گفته شده از طرف مشتری را به یاد داشته باشید و مجدد در همان زمان تماس بگیرید و یک نمونه دیالوگ فروش تلفنی داشته باشید . به این ترتیب در زمان مورد نظر مشتری آمادگی مناسب برای دریافت تماس بازاریابی را داشته و این بر روی تاثیر گذاری بیشتر تماس موثر است.

4_ سلام وقت بخیر، من … هستم از شرکت … با شما تماس می‌گیرم. آیا از … از ما تا به حال … دریافت کردید راضی بودید( رضایت داشتید)؟

در صورت پاسخ مثبت تشکر و قدرانی از مشتری را فراموش نکنید در صورت پاسخ منفی مشتری را تحت فشار برای فروش نگذارید و سعی کنید به صورتی در حد ممکنتان، حتی با عذرخواهی رضایت مشتری را جلب کنید و در ادامه به او پیشنهاد ضرروت استفاده از حدمت یا محصول و حتی فروشتان در قالب توصیه بیان کنید. البته تمام شرایط مکالمه را باید بسنجید.

نمونه متن بازاریابی تلفنی

ممکن است بعد از برقراری تماس تلفنی با مشتری مورد نظر به دلایلی نظیر استرس و اضطراب رشته کلام از دست شما خارج شده و برای بیان منظور مورد نظر تمرکز کافی را نداشته باشید. برای جلوگیری از بروز چنین مواردی بهترین راه کمک گرفتن از نمونه دیالوگ بازاریابی تلفنی است که به بهبود فن بیان در فروش تلفنی کمک می کند. به این ترتیب قبل از برقراری ارتباط نمونه متن مکالمه بازاریابی تلفنی را بررسی کرده و هدف شما از برقراری ارتباط مشخص میشود.

توجه داشته باشید که در نمونه دیالوگ های بازاریابی تلفنی جاهای خالی نشان دهنده کلماتی هستند که شما با توجه به شرایط و موقعیت خود باید آنها را پر کنید. بهتر است برای شروع صحبت از جملات دوستانه استفاده کنید تا در مشتری حس اعتماد و دوستی به وجود بیاید.

1. با مشتریان به گرمی سلام کنید.

بسیاری از مشتریان تماس های فروش را فقط به عنوان نویز در نظر می گیرند و جزو تماسی که انتظار ندارند تنظیم می کنند. با این حال، اگر احوالپرسی شما به اندازه کافی گرم باشد (مانند یک دوست قدیمی)، ممکن است آنها را وادار کنید که به اندازه کافی مکث کنند تا به آنچه می گویید توجه کنند.

ممکن است با این موارد سناریو فروش تلفنی داشته باشید:

“سلام آقای/خانم (نام)،”
ما به صدای نام خود پاسخ می دهیم و این سلام باعث ایجاد حس آشنایی و احترام می شود.
“حال شما خوب است؟”

2. اطلاعاتی که از سوابق خرید و استفاده از محصول و خدمات داشته اند را بیان کنید.

سعی کنید گفتگو را با چیزی شبیه به این باز کنید:

“اطلاعات من نشان می دهد که شرکت شما سال … محصول را خریداری کرده اید ”

این نشان می دهد که شما به آنها علاقه مند هستید و مدتی را صرف یافتن دلیلی برای تماس کرده اید. همچنین نشان می دهد که شما سعی نمی کنید فوراً چیزی به آنها بفروشید.

3. یک وجه اشتراک پیدا کنید.

صحبت در مورد مثلا تعداد دفعات دریافت، خرید محصول و خدمات به شما اعتبار فوری می دهد. اگر با فردی که با او صحبت کرده اید، موارد زیر را در سناریو تماس تلفنی نظر بگیرید:

“طبق داده های من شما در تاریخ …. به دنبال این محصولات بودید” یا “باتوجه به سوابق و تحقیقات مشخص شده که شما علاقه به محصول … دارید”

مشتری احتمالی شما کنجکاو خواهد بود که بداند چرا مخاطب او فکر می کند ممکن است به محصول یا خدمات شما نیاز داشته باشد.

اگر میخواهید درمورد تفاوت بازاریابی تلفنی و فروش تلفنی بیشتر بدانید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله فروش تلفنی چیست را مطالعه کنید.

4. به یک مشتری آشنا اشاره کنید.

گاهی ما اگر به عنوان یک مشتری بدانیم که از آشنایان یا همکاران و … ما از یک شرکت، محصول و یا خدمات استفاده میکنند بیشتر اعتماد و تمایل به خرید پیدا خواهیم کرد. حتی بهتر از موارد قبلی، تاثیر گذار است. مثلا: یکی از همکاران مشتری که شما با آنها تماس داشته است.

یک نمونه دیالوگ برای فروش محصول:

“آقای/خانم… من دیروز با یکی از مدیران کسب و کار شما صحبت می کردم و او گفت که خریدهای زیادی از ما داشته و باز هم قصد خرید دارد، پس من می توانم به شما محصول … پیشنهاد دهم.”

معرفی همکار، دوستان و آشنایان به آنها می گوید که شما را جدی بگیرند، تضمین می کند که در مورد اولویت خرید از شرکت شما استفاده کنند.

5. از اطلاعات که مشتری به آن ها علاقمند است در تماس استفاده کنید.

وقتی صحبت از تحقیق شد، می‌توانید چیزهای ارزشمندی را از سوابق مشتری بیابید.

“من داشتم به سوابق خریدهای شما نگاه می کردم و دیدم که یکی از خریدهای مهم امسال شما میتواند محصول … باشد”

ارجاع به علایق و اهداف آنها نشان می دهد که شما به جای اینکه فقط محصولات و خدمات خود را تحت فشار قرار دهید به بحث در مورد چیزی که برای آنها ارزشمند است علاقه دارید. به خاطر داشته باشید که داشتن یک برنامه برای نحوه هدایت به گفتگوی فروش از آنجا مهم است.

6. گاهی از رقیبانتان صحبت کنید.

بردن نام یک رقیب آنها را کنجکاو می کند اگر چیز دیگری در مورد خرید باشد مثلا ارزش و کیفیت محصول، خدمات و … شما چقدر با رقبا تفاوت دارد و ارزش شما نسبت به رقبا در چیست.

این سناریو تماس تلفنی را امتحان کنید:

“راستی آقای/خانم..
محصول شرکت ما در مقابل محصول شرکت … داری محاسن بیشتری از …. است که باعث شده آن را از محصولات دیگر متمایز کند”

“آیا در حال حاضر یا در آینده پنج دقیقه فرصت دارید تا ما محاسن را بیشتر برایتان توضیح دهیم؟”

مهم است که مقدمه خود را به عنوان یک سؤال مطرح کنید. لحن صدای شما باید به این معنی باشد که قبلاً در مورد شما و شرکت شما شنیده اند.

7. نقاط درد را بیاورید.

برای مثال نقاط درد را در سناریو فروش تلفنی خود بیاورید، یعنی در مورد رقبای شما، آنها احتمالاً برخی از مسائل مشابهی را تجربه کرده اند که از برخی راضی بوده یا نبوده اند. مشتری احتمالی شما به احتمال زیاد آگاه است و حل مشکلات محصول، خدمات و … می تواند یک مزیت رقابتی ایجاد کند. در برخی موارد، مقدمه ای مانند این در می تواند موثر باشد:

“ما با چند نفر از افراد که از جایی غیر ما که معتبر باشد محصول …. دریافت کرده اند و آنها دو مشکل بزرگ را تجربه کردند به علت خرید اشتباه. من نمی‌دانم که آیا آنها باعث نگرانی شما نیز می‌شود”

این مورد علاقه مشتری احتمالی شما را برانگیخته است، زیرا آنها متعجب خواهند شد که این مشکلات چیست و آیا آنها نیز با آنها روبرو هستند یا خیر.

اگر میخواهید از مرکز تماس در کسب و کار خود استفاده کنید از دوره مدیریت مرکز تماس پرانتز استفاده کنید تا بتوانید به تخصصی ترین شکل از مرکز تماس بهره ببرید.  

اگر میخواهید بدانید چطور میتوانید مقدار موفقیت بازاریابی تلفنی را بدانید، مقاله نرخ موفقیت بازاریابی تلفنی را از دست ندهید.

8. از شرکت در صحبت های کوچک نترسید.

صحبت‌های کوچک یکی از راه‌های راحت تر کردن مکالمه خود و ایجاد ارتباط بهتر است، اما تنها در صورتی محقق می‌شود که به جا، در چارچوب و قابل بیان در سازمان شما باشد. به طور اتفاقی چیزی مشترک را ذکر کنید، مانند:

“من متوجه شدم که شما ساکن محله … در کوچه … هستید. من در واقع با ساکن همان منطقه هستم.”

اگر آنها با آن محل و کوچه آشنایی داشته باشند یا حتی ساکن آن باشند. یعنی در آنجا نیزحضور داشته اند پس می توانید در صورت رو به رو شدن بیشتر برای آنها توضیح دهید. به خاطر داشته باشید که تا آنجا که ممکن است به زمان مشتری احتمالی خود احترام بگذارید. پیچ و خم بیش از حد باعث می شود که آنها از هدف تماس تعجب کنند.

9. از مطالب، تبلیغات و شرکت شما اطلاعات دارند.

خواندن مطالب بازاریابی، داشتن اطلاعات و آگاهی از تبلیغات شرکت شما نشان دهنده علاقه واقعی آنها و دنبال کننده بودن آنان به سازمان شما است. همچنین به این معنی است که توصیه های شما مناسب و مفید خواهد بود. میتوانید متن فروش تلفنی خود با یکی از این موارد باز کنید:

“مشتری:

روز گذشته پست [توئیتر، فیس بوک، روبیکا و…] شما را در مورد … خواندم.”

این صحبت به فروشنده می گوید که شما وظیفه تبلیغاتی خود را در مورد موضوعی مرتبط نجام داده اید و به موقع تماس گرفته اید.

مثال دیگر:
“در مطلب …. در سایت شما که مطالعه کردم یا در تبلیغ … در تلویزیون …. تماشا کردم، متوجه شدم که نظرات خوبی از مشتریان در مورد محصول …. جدید شما داشته‌اند”

علاقه شما به وبلاگ آنها می تواند درهای جدیدی را برای بحث در مورد نتایجی که محصولات شما برای مشتریان دیگر به دست آورده اند باز کند.

“من دیدم که خبر … شما هفته گذشته در وب سایت شما منتشر شد و به نظر می رسد که شما در حال گسترش عملیات خود در … ”

این مشتری حتما دنبال کننده شما بوده یا حتی به صورت گذرا به تبلیغات شما توجه کرده است، بنابراین بحث در مورد موضوع می تواند فرصتی را برای خرید را ایجاد کند.

10. تاکتیک ها را به کلی کنار بگذارید.

گاهی اوقات بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که کتاب بازی (مثلا ربات صحبت کردن، مانند از روی کتاب خواندن و ….) را رها کنید. چون مردم از این تماس ها خسته و به آن عادت کرده اند .

مثلا در سناریو تماس تلفنی:

“سلام آقای/خانم. بله، این یک تماس فروش است! فقط سه دقیقه برای من وقت بگذارید تا بتوانم در مورد محصول … به شما بگویم که به شما در منافع کمک می کند؟”

گفتن این یک تماس فروش، مشتری احتمالی شما را دچار مشکل می کند. معمولاً آنها را کلافه می کند زیرا به تاکتیک ها و ترفندها عادت دارند. رابطه‌ای که ایجاد می‌کنید چند دقیقه هم به شما کمک نمی‌کند.

اگر میخواهید در مورد بهترین زمان فروش تلفنی بیشتر بدانید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله بهترین زمان تماس مشتری بعد از ثبت نام را مطالعه کنید.

اگر میخواهید درمورد هوش مصنوعی در فروش تلفنی بیشتر بدانید به شما پیشنهاد می کنیم کاربرد هوش مصنوعی در فروش تلفنی را مطالعه کنید.

نکات انتخاب متن آماده برای بازاریابی تلفنی:

انتخاب متن بازاریابی تلفنی یک نمونه دیالوگ برای جذب مشتری است که خود نکات خاصی دارد و برای اینکه بتوانید یک ارتباط موثر و مفید را تجربه کنید باید برای انتخاب متن بازاریابی تلفنی به نکاتی که در ادامه آورده شده توجه داشته باشید. کوتاه و مفید بودن جملات مهمترین نکته است. متنی را انتخاب کنید که در حین کوتاهی، پر بار و مفید باشد.

در هنگام بازاریابی تلفنی استفاده از متن‌های طولانی سبب میشود تا مشتری به سخنان شما توجه زیادی نداشته باشد پس تا جایی که امکان دارد از گفتن جملات اضافه خودداری کنید.نکته بعدی این است که برای ایجاد حس اعتماد بهتر است در سناریوی فروش تلفنی به نکاتی اشاره کنید که نشان دهنده توجه شما به مشتری هستند تا به این ترتیب حس اعتماد به وجود بیاید.

برای این منظور میتوانید به مشکلاتی که مشتریان در روند خرید با آن مواجه هستند اشاره کرده و راهکارهای لازم را هم بیان کنید.به عنوان مثال یکی از رایج‌ترین سوالات برای خریداران این است که محصول خریداری شده از چه طریقی به دست آنها خواهد رسید. تدابیر لازم را در نظر گرفته و به مشتری این اطمینان را بدهید که محصول با ایمن‌ترین روش و کاملا سالم به دست او خواهد رسید.

از این طریق دیگر برای فروش محصولات درگیر محدودیتهای جغرافیایی نخواهید بود و در هر نقطهای که هستید می‌توانید با مشتریهای زیادی ارتباط برقراری کنید. ارتباط برقرار کردن با مشتری از طریق ارسال پیام این شانس را به شما میدهد که بتوانید مشتری واقعی و مستعد خرید را تشخیص داده و وقت بیشتری را برای آن صرف کنید.

به عنوان سخن پایانی باید گفت در این مقاله چند نمونه متن آماده برای بازاریابی تلفنی آمده است. در خصوص اهمیت استفاده از متن گفتگو با مشتری باید گفت در طول تماس تلفنی برای بازاریابی شما فرصت محدودی برای جلب نظر مشتری دارید و این یعنی جملاتی که برای شروع صحبت استفاده میکنید از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند.

این جملات میتوانند مشتری را به صحبت‌های شما جلب کنند یا اینکه در همان ابتدا باعث شود تا نظر مشتری در مورد شما تغییر کند. بنابراین بهتر است از جملاتی استفاده کنید که به اصطلاح رایج امتحان خود را پس داده اند. از طرفی دیگر بعد از برقراری تماس برای بازاریابی به دلایل مختلفی ممکن است دچار تنش شده و جملات مورد نظر خود را فراموش کنید. در چنین مواردی داشتن متن آماده به شما کمک میکند تا مسیر مورد نظر خود را حفظ کنید.

سوالات متداول

1- مهم ترین نکات انتخاب متن بازاریابی تلفنی چیست؟

کوتاه و مفید بودن ، ایجاد حس اعتماد برای مخاطب ، جذب مخاطب برای ارائه خدمات و …

2 – ویژگی نمونه دیالوگ های بازاریابی تلفنی آماده چیست ؟

جلوگیری از استرس و اضطراب در حین مکالمه  ، جلوگیری از زیاده گویی برای مشتری و خستگی آور بودن ، ایجاد حس مهارت و اعتماد به نفس در نظر مخاطب و …

farinprojects

Recent Posts

فرصت فروش چیست و چگونه باید آن را مدیریت کرد؟

این روزها شناسایی و استفاده از فرصت‌های فروش یکی از کلیدهای اصلی موفقیت است. اما…

3 روز ago

10 مهارت لازم برای فروشنده تازه کار + روش های موفقیت

فروشندگی یک حرفه چالش‌برانگیز و پرفشار است که نیازمند مهارت‌های خاصی برای موفقیت در آن…

1 هفته ago

ویژگی های بهترین مشاور کسب و کار چیست؟

در دنیای امروز که رقابت در بازارهای تجاری به شدت افزایش یافته است، بسیاری از…

3 هفته ago

10 بهترین ایده خدمات پس از فروش برای افزایش وفاداری مشتریان

خدمات پس از فروش از جمله عوامل کلیدی برای حفظ مشتریان و افزایش رضایت آن‌هاست.…

3 هفته ago

تفاوت گارانتی و خدمات پس از فروش چیست؟

در دنیای امروز، مشتریان هنگام خرید محصولات به دنبال اطمینان از کیفیت و پشتیبانی آن‌ها…

1 ماه ago

خدمات مشتری چیست؟ معرفی بهترین ابزارهای خدمات مشتری

خدمات مشتری چیست؟ خدمات مشتری به تمامی اقدامات و فعالیت‌هایی اطلاق می‌شود که به منظور…

1 ماه ago