مقالات

همه چیز در مورد نقش ارتباطات در موفقیت کسب و کار

برقراری ارتباط موثر، بهبود مهارت های ارتباطی شما فواید زیادی دارد. ارتباط موثر برای مدیریت روابط با کارکنان، مشتریان و ذینفعان ضروری است. ارتباطات ضعیف می تواند روابط را از بین ببرد و به طور بالقوه منجر به از دست دادن فروش و آسیب دیدن شهرت شود. حوزه بهبود ارتباطات تجاری خود با کارکنان، تامین کنندگان و مشتریان را بسار مهم است پس قصد داریم در این محتوا درباره نقش ارتباطات در موفقیت کسب و کار، نقش ارتباطات در کسب و کار و ارتباطات در کسب و کار برای شما صحبت کنیم.

ارتباط موثر چیست؟

ارتباط موثر شامل تبادل اطلاعات، قصد و عاطفه است. این شامل انتقال واضح یک پیام و دریافت تصدیق این است که پیام توسط مخاطب مورد نظر شما دریافت و درک شده است. ارتباط مؤثر همچنین به معنای ارائه قدردانی به دیگران است که اطمینان می دهد آنها احساس می کنند شنیده شده و درک می شوند. این مهارت های ارتباطی کلیدی و آگاهی شخصی را که به ارتباط موثر کمک می کند، مرور کنید.

اگر می خواهید در مورد مدیر crm اطلاعاتی کسب کنید به شما پیشنهاد میکنیم مقاله مدیر crm کیست را مطالعه کنید.

نقش ارتباطات در موفقیت کسب و کار

ارتباطات تجاری شامل جریان مداوم اطلاعات در داخل و خارج یک شرکت است. کانال های ارتباطی برتر برای کسب و کار خود را بررسی کنید. شرکت هایی با تعداد زیادی از افراد و سطوح مختلف سلسله مراتب اغلب برای مدیریت موثر ارتباطات تجاری با مشکل مواجه هستند. بنابراین باید ارتباط مؤثر و مستمری بین مافوق و زیردستان در یک سازمان، بین سازمانها و جامعه در کل وجود داشته باشد.

ارتباطات تجاری در کسب و کار چیست؟

ارتباطات تجاری فرآیند به اشتراک گذاری اطلاعات بین کارکنان در داخل و خارج از یک شرکت است. ارتباطات تجاری موثر نحوه تعامل کارکنان و مدیریت با یکدیگر برای رسیدن به اهداف سازمانی و همسویی بیشتر با ارزش های اصلی شرکت است. هدف اصلی آن بهبود شیوه های سازمانی، حذف سیلوها، اطلاع رسانی به کارکنان و کاهش خطاها است.

ارتباطات تجاری موثر برای موفقیت و رشد هر سازمان ضروری است. برخلاف ارتباطات روزمره، ارتباطات تجاری همیشه هدف گرا است. با این حال، داده ها نشان می دهد که 60 درصد از متخصصان ارتباطات داخلی، ارتباطات داخلی را اندازه گیری نمی کنند. برای اینکه یک شرکت سازمانی بتواند با موفقیت کار کند، تمام قوانین، ارزش‌های اصلی شرکت، مقررات و سیاست‌ها باید به افراد درون و بیرون سازمان منتقل شود.

انواع ارتباطات در کسب و کار

ارتباطات در کسب و کار به 4 نوع اصلی تقسیم میشود که عبارتند از:

1. ارتباطات رو به بالا داخلی

ارتباطات تجاری رو به بالا درونی، ارتباطی است که از یک زیردستان به یک مدیر یا یک فرد بالاتر از سلسله مراتب سازمانی می آید. هر رهبر باید اجازه دهد تا اطلاعات به سمت بالا جریان یابد تا درک درستی از عملیات شرکت داشته باشد. ارتباطات رو به بالا داخلی معمولاً شامل نظرسنجی ها، بازخوردها، فرم ها و گزارش هایی است که کارکنان به مدیران یا رهبران تیم ارائه می دهند.

2. ارتباطات رو به پایین داخلی

ارتباطات رو به پایین داخلی از یک مافوق به یک یا چند زیردستان جریان می یابد. این نوع ارتباط ممکن است به صورت نامه، یادداشت یا دستور شفاهی باشد. هنگام برقراری ارتباط با کارکنان، رهبران باید ارتباطات را حرفه ای و شفاف نگه دارند. نمونه ای از این نوع ارتباطات ممکن است شامل یادداشتی در مورد رویه عملیات جدید شرکت مانند الزامات ایمنی و مقررات جدید باشد.

3. ارتباط جانبی داخلی

ارتباطات تجاری جانبی داخلی بین کارکنان در محل کار اتفاق می افتد. امروزه راه‌های مختلفی برای ارتباط کارکنان وجود دارد: چت، پیام‌رسانی، ایمیل، راه‌حل‌های نرم‌افزاری ارتباطی کارکنان. این نوع ارتباط می تواند در داخل یا بین بخش ها باشد و نسبت به سایر انواع ارتباطات تجاری منظم تر اتفاق می افتد. علاوه بر این، ارتباطات مکرر بین کارکنان نقش مهمی در تعامل و بهره‌وری کارکنان دارد.

4. ارتباطات خارجی

ارتباطات تجاری خارجی هر ارتباطی است که با طرف های خارجی مانند مشتریان، مشتریان بالقوه، فروشندگان یا شرکا اتفاق می افتد. برخلاف همه انواع ارتباطات تجاری داخلی، ارتباطات خارجی به طور منظم کمتری اتفاق می افتد. قبل از اینکه به جلو حرکت کنیم، کلاس مستر ما را بررسی کنید: چگونه با موانع ارتباطی در محل کار مقابله کنیم.

اگر میخواهید در مورد تجربه مشتری اطلاعاتی کسب کنید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله تجربه مشتری چیست را مطالعه کنید.

اگر می خواهید در مورد فرق بازاریابی تلفنی و همچنین فروش تلفنی اطلاعاتی کسب کنید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله تفاوت بازاریابی تلفنی و فروش تلفنی را مطالعه کنید.

10 دلیل برای اینکه ارتباطات در کسب و کار موثر است

10 دلیل برای اینکه ارتباطات تجاری برای موفقیت کسب وکار شما حیاتی است. در اینجا 10 دلیل اصلی وجود دارد که چرا ارتباطات در کسب و کار مهم است و چرا ارتباطات تجاری برای موفقیت هر شرکت بسیار مهم است:

1. مشارکت کارکنان را بهبود می بخشد

تحقیق راگان در مورد مشارکت کارکنان نشان می‌دهد که ارتباطات رهبری مهمترین عامل ارتباط داخلی است که از نظر آماری با میزان مشارکت کارکنان مرتبط است. تیم های ارتباط داخلی نقش مهمی در حمایت، مربیگری و یادآوری اهمیت ارتباطات به رهبران دارند.

2. اضافه بار ایمیل را از بین می برد

در داخل شرکت‌ها، ایمیل برای همه چیز از درخواست‌های اطلاعاتی، ارتباطات و بازخورد کارکنان، گزارش‌های وضعیت، تکالیف، ارتباطات با مشتریان و تامین‌کنندگان، دعوت‌نامه‌های جلسه، توزیع اسناد، اطلاعیه‌های منابع انسانی در مورد فعالیت‌های تیمی مختلف، مزایا و آرزوهای تولد استفاده می‌شود.

3. بهره وری کارکنان را افزایش می دهد

از هر 5 کارمند، 4 نفر معتقدند که ارتباطات داخلی مؤثر در کسب و کار به عملکرد شغلی آنها کمک می کند. با اضافه بار اطلاعات، کارمندان اغلب اطلاعات زیادی را صرف جستجوی محتوایی می کنند که برای انجام کار خود به آن نیاز دارند. در اینجا فقط چند روش وجود دارد که چگونه ارتباطات داخلی کسب و کار باعث بهبود بهره وری کارکنان می شود.

4. ارتباطات بین بخشی را بهبود می بخشد

بدون یک استراتژی ارتباطی مناسب، حفظ ارتباطات بین بخشی موثر در شرکت ها بسیار دشوار است. برای اینکه کارمندان بهره وری بیشتری داشته باشند، باید به راحتی ارتباط برقرار کنند و همکاری کنند. به عنوان مثال، بخش تحقیقات شما باید با تیم بازاریابی شما همگام باشد و دفتر تجاری شما باید با بخش فناوری اطلاعات هماهنگ باشد. علاوه بر خود ارتباطات، در اینجا چند نکته دیگر برای بهبود همکاری تیم بین بخشی وجود دارد.

5. ارتباط با کارگران از راه دور را بهبود می بخشد

تیم های از راه دور آینده کار هستند. به‌روزرسانی جهانی پیش‌بینی نیروی کار موبایل تخمین زده است که بیش از 40 درصد از جمعیت شاغل جهان تا سال 2022 متحرک خواهند بود. این بدان معناست که نوع جدیدی از ارتباطات، رهبری و رویکرد مدیریت مورد نیاز است. هماهنگی در مناطق زمانی، سیلوهای اطلاعاتی و غلبه بر موانع زبانی و فرهنگی تنها چند چالش ارتباطی است که تیم‌های راه دور با آن مواجه هستند. علاوه بر این، فاصله اغلب باعث می‌شود اعضای تیم احساس یک تیم بودن را سخت‌تر کنند. ارتباطات تجاری داخلی بهتر می تواند تأثیر مثبت قابل توجهی بر نحوه همکاری و احساس تیم های راه دور داشته باشد.

6. جابجایی کارکنان را کاهش می دهد

شرکت هایی با کارکنان متعهدتر و راضی تر از نرخ گردش مالی بسیار پایین تری برخوردار هستند. برای جذب و نگه داشتن نسل هزاره و نسل جوان در محل کار، کارفرمایان باید مطمئن شوند که کارکنان خود را در مورد آنچه مربوط به شغلشان است، آگاه کنند. از طرف دیگر، اطلاعات بیش از حد نامربوط اغلب منجر به استرس، عدم تعهد، ناامیدی و به همراه آن، حفظ کارکنان کمتر می شود.

7. تلاش های به اشتراک گذاری دانش را بهبود می بخشد

یکی از اصلی‌ترین اهدافی که شرکت‌ها با سرمایه‌گذاری در ارتباطات داخلی تلاش می‌کنند به آن دست یابند، بهبود بهترین شیوه‌های اشتراک دانش است. در دنیایی که کارکنان دائماً در حال رشد هستند و چیزهای جدید یاد می‌گیرند، کارفرمایان باید امکان اشتراک‌گذاری آسان دانش را در سازمان خود فراهم کنند. بدون یک استراتژی ارتباطات داخلی خوب تنظیم شده، به اشتراک گذاری دانش و دانش سازمانی آسیب می بیند.

8. حمایت از کارکنان را افزایش می دهد

زمانی که کارفرمایان بدانند چگونه با کارمندان خود به طور موثر ارتباط برقرار کنند، در تبدیل آنها به سفیران برند بسیار موفق تر می شوند. دستیابی به سفیر برند آنقدرها هم که بسیاری از شرکت ها معتقدند سخت نیست. در واقع، کارمندان خوشحال دوست دارند در برنامه های سفیر برند مشارکت کنند.

اگر میخواهید ارتباطاتتان را با مشتریان مدیریت و تحلیل کنید حتما از دوره آموزشی CRM مدیریت ارتباط با مشتریان استفاده کنید.

 

اگر میخواهید در مورد استراتژی کسب و کار بیشتر بدانید، مقاله انواع استراتژی های کسب و کار را از دست ندهید.

9. رضایت و حفظ مشتری را بهبود می بخشد

ارتباطات تجاری بهتر به معنای رضایت بهتر مشتری نیز هست. اگر در یک سازمان ارتباطات ضعیفی وجود داشته باشد، در مورد خدمات مشتری و رضایت دو چیز اتفاق می افتد. اولاً، کارکنانی که در نقش‌های روبه‌روی مشتری هستند، اطلاعات مورد نیاز خود را ندارند. دوم، مشتریان روحیه پایین کارکنان را احساس می کنند و تجربه منفی خواهند داشت. در واقع، یک مطالعه نشان داد که نگرش کارکنان تأثیر قابل توجهی بر رضایت مشتری دارد که منجر به افزایش درآمد می شود.

10. فرهنگ شرکتی بهتری ایجاد می کند

در نهایت، یک استراتژی ارتباطات کسب و کار مناسب برای ایجاد فرهنگ بهتر شرکت و محیط کار بسیار مهم است. شرکت هایی که به شیوه ای شفاف و باز ارتباط برقرار می کنند، فضای کاری بسیار سالم، انگیزه و رضایت کارکنان دارند. از سوی دیگر، سازمان‌هایی که از ارتباطات تجاری به عنوان وسیله‌ای برای بهبود فرهنگ محیط کار غفلت می‌کنند، از مشارکت پایین، نرخ جابجایی بالا و نرخ پایین رضایت کارکنان و مشتریان رنج می‌برند.

چگونه فناوری می تواند به شما در بهبود ارتباطات کسب و کار کمک کند؟

در دنیای تحول دیجیتال، شرکت ها باید آماده پذیرش فناوری های جدید برای بهبود تلاش های سازمانی خود باشند. همانطور که ارتباطات و مشارکت کارکنان بسیار مهم شده است، ابزارهای جدیدی در این زمینه تکامل یافته است. همانطور که قبلا ذکر شد، ایمیل ها، اینترانت ها و دیگر راه حل های قدیمی ارتباطات کارکنان دیگر کافی نیستند. امروزه شاهد راه حل های نرم افزاری جدیدی هستیم که شرکت ها را قادر می سازد ارتباطات تجاری داخلی و خارجی را بهبود بخشند.

برخی سوالات متداول

1- انواع ارتباطات در کسب و کار کدامند؟

ارتباطات رو به بالا داخلی/ ارتباطات رو به پایین داخلی/ ارتباط جانبی داخلی/ ارتباطات خارجی

2- سه دلیل اثبات موثر بودن ارتباطات در  موفقیت کسب و کار چیست؟

مشارکت کارکنان را بهبود می بخشد/ بهره وری کارکنان را افزایش می دهد/ ارتباطات بین بخشی را بهبود می بخشد

farinprojects

Recent Posts

نردبان وفاداری مشتری چیست؟ + 6 پله نردبان وفاداری مشتری در بازاریابی

ایجاد یک نردبان قوی برای وفاداری مشتری برای هر کسب و کاری که به دنبال…

1 هفته ago

15 روش برای مدیریت شکایت مشتری

مشتریان شما مایه حیات کسب و کار شما هستند. بدون تایید آنها، کسب و کار…

2 هفته ago

مهارت پولساز چیست؟ + معرفی 10 بهترین مهارت پولساز

تغییرات زیادی در بازار کار فعلی و اطراف آن در حال رخ دادن است. اما…

2 هفته ago

دایره طلایی سایمون سینک چیست؟ + مزایا و معایب

هر سازمانی می خواهد موفق شود و پایگاه مشتری گسترده ای داشته باشد، اما در…

3 هفته ago

کسب و کار هوشمند چیست؟ + اهمیت این کسب و کار در 1403

تعریف یک کسب و کار هوشمند می تواند به اندازه تعریف یک فرد باهوش دشوار…

3 هفته ago

اصول مشتری مداری چیست؟ + نکات مهم راجب مشتری مداری

هر کسب و کار برای ادامه حیات خود نیاز به مشتری دارد. کسب و کار‌های…

1 ماه ago