بازاریابی

crm چیست؟ + کاربرد نرم افزار crm چیست؟

کسب و کار شما به مشتریان شما وابسته است. ساده کردن تعامل با مشتری در چندین نقطه تماس، ردیابی سرنخ ها و معاملات، از ابتدا تا بسته شدن، بدون وجود استراتژی CRM متمرکز، تمرینی بیهوده است. اگر بخواهیم بگوییم CRM چیست؟ باید بگوییم در واقع مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) یک فناوری جدید برای مدیریت تمام روابط و تعاملات شرکت شما با مشتریان قدیمی و مشتریان جدید است. هدف استفاده از سی آر‌ ام ساده است: بهبود روابط تجاری برای رشد تجارت کسب و کارمان! یک سیستم CRM به شرکت‌ها کمک می‌کند تا با مشتریان در ارتباط باشند، فرآیند‌ها را ساده‌سازی کنند و سودآوری را بهبود بخشند. بدون نرم ‌افزار مناسب، کارکنان فروش شما برای ردیابی سرنخ‌ها و ماندن در اهداف بالای خود مشکل‌ خواهند داشت که این منجر به چرخه فروش طولانی تر و سخت تر می شود. اینجا جایی است که نرم افزار CRM وارد می شود. در ادامه به بیان مفاهیم crm چیست؟ نرم افزار crm چیست؟، مزایا نرم افزار crm و کاربرد نرم افزار crm میپردازیم.

CRM چیست؟

وقتی کارشناسان در مورد CRM صحبت می‌کنند، معمولاً به ابزاری که به مدیریت تماس، مدیریت فروش، بهره‌وری نماینده و موارد دیگر کمک می‌‎کند، اشاره می‌شود. اکنون می‌توان از ابزار‌های سی ار ام برای مدیریت ارتباط با مشتری در کل چرخه عمر مشتری، بازاریابی، فروش، تجارت دیجیتال و تعاملات خدمات مشتری استفاده کرد. CRM به شما کمک می‌کند تا در طول چرخه جذب مشتری و فروش خود، از جمله یافتن مشتریان جدید، موفقیت در کسب وکار و ارائه پشتیبانی و خدمات اضافی در طول رابطه با مشتریان خود، بر روابط سازمان خود با افراد و مشتریان، کاربران خدمات، همکاران یا تأمین‌کنندگان تمرکز کنید.

یکی از مهم ترین کارهایی که باید در کسب و کار خود برای ایجاد رابطه درست با مشتری انجام داد برنامه ریزی برای بهترین زمان برای تماس تلفنی می باشد.

CRM برای چه کسانی است؟

سیستم CRM به همه بخش‌های یک شرکت از فروش، خدمات مشتری، توسعه کسب و کار، استخدام، بازاریابی یا هر بخش تجاری دیگری  راه بهتری برای مدیریت تعاملات و روابط خارجی که باعث موفقیت در فروش می‌شود، ارائه می‌دهد. رویکرد سی ار‌ ام به شما امکان می‌دهد اطلاعات تماس مشتری و مشتریان احتمالی را ذخیره کنید، فرصت‌های فروش را بررسی کنید، مشکلات خدمات را ثبت کرده و کمپین‌های بازاریابی را مدیریت کنید.

همه این اتفاقات در یک پلتفرم مرکزی رخ خواهد داد. با دسترسی آسان به داده‌ها، همکاری و افزایش بهره وری آسان‌تر است. با داشتن اطلاعات تماس مشتریان می‌توانید از از تکنیک های فروش تلفنی برای تبدیل کردن مشتری بالقوه به مشتری بلفعل استفاده کنید. همه افراد در شرکت شما می‌توانند ببینند که چگونه با مشتریان ارتباط برقرار شده است، چه چیزی خریده‌اند، آخرین بار چه زمانی خرید کرده‌اند، چه چیزی پرداخت کرده‌اند و موارد دیگر. CRM می‌تواند به شرکت‌ها در هر اندازه کمک کند تا رشد کسب و کار را هدایت کنند.

اصول crm چیست؟

بیایید با اصول crm چیست ، 4 اصول crm یا اصول مدیریت ارتباط با مشتری آشنا شویم. رابطه با مشتری ارتباط بین مشتری و شرکت است که بر اساس ارزش بلند مدت رابطه سنجیده می شود. برای داشتن یک رابطه موفق با مشتری، شرکت ها باید یک استراتژی داشته باشند که شامل 4 اصل زیر باشد:

  1. درک نیازهای مشتری
  2. گوش دادن به آنچه مشتری می گوید
  3. درک نیازهای شرکت
  4. یکپارچه سازی بازاریابی و استراتژی های رابطه بیایید به هر یک از آنها با جزئیات نگاه کنید.

اصول مدیریت ارتباط با مشتری

درک نیازهای مشتری

یکی از اصول مدیریت ارتباط با مشتری درک نیازهای مشتری است. در واقع مدیریت ارتباط با مشتری یک فرآیند برد برد است و به برآورده شدن نیازهای شرکت و مشتری بستگی دارد. برای داشتن رابطه مثبت با مشتری، شرکت ها باید درک کنند که مشتری در محصول یا خدمات خود چه ارزشی قائل است.

اگر یک شرکت درک کند که مشتری در محصول یا خدمات خود برای چه چیزی ارزش قائل است، می تواند این انتظارات را برآورده کند و اعتماد و وفاداری را در رابطه ایجاد کند. این منجر به ارزش ویژه برند و سودآوری بیشتر برای هر دو طرف درگیر می شود. به عنوان مثال، هنگامی که مشتریان ظاهر، بو و کارایی استفاده از یک شامپوی خاص را دوست دارند، آن برند را بارها و بارها خریداری خواهند کرد.

گوش دادن به آنچه مشتری می گوید

یکی از اصول crm یا اصول مدیریت ارتباط با مشتری مبتنی بر ارتباطات دو طرفه است. شرکت ها باید تا حد امکان به حرف های مشتریان خود گوش دهند. با گوش دادن به آنچه مشتری می‌گوید، شرکت‌ها می‌توانند بینش ارزشمندی در مورد نیاز، خواسته و انتظار مشتریان احتمالی از محصولات و خدمات خود به دست آورند. شرکت‌ها همچنین می‌توانند میزان رضایت مشتریان فعلی از تجربه‌شان با شرکت را بسنجند. گوش دادن به آنچه مشتریان می گویند می تواند منجر به آگاهی بیشتر از اینکه شرکت شما چقدر نیازهای مخاطبان هدف شما را برآورده می کند، شود.

این به شما امکان می دهد تا محصولات یا خدمات خود را بهبود ببخشید و نیازهای مشتری را بهتر برآورده کنید. بنابراین، می توانید برای موفقیت دراز مدت در رابطه خود با آنها اعتماد و وفاداری ایجاد کنید. به عنوان مثال، اگر مشتریان از قوی بودن یک عطر خاص در شامپو شکایت دارند، شرکت می تواند فرمول خود را مطابق با آن تنظیم کند تا مشتریان بیشتری را خوشحال کند.

درک نیازهای شرکت

موفقیت یک تجارت به توانایی آن در مدیریت روابط خود با مشتریان بستگی دارد. زمانی که کسب و کار شما اهداف و استراتژی های مشخصی داشته باشد، می توانید به طور موثرتری به این مسائل بپردازید. بنابراین، در نهایت منجر به افزایش سودآوری خواهد شد. برای اینکه این استراتژی موفق باشد، باید همیشه نیازهای کسب و کار خود را درک کنید تا بتوانید به طور موثر به این مسائل رسیدگی کنید. همچنین باید هر عامل خارجی را که ممکن است بر توانایی شما برای دستیابی به این اهداف تأثیر بگذارد، در نظر بگیرید.

یکپارچه سازی استراتژی های بازاریابی و روابط

برای اینکه کسب و کار شما موفق باشد، نحوه مدیریت مشتریان باید استراتژیک باشد. از این نظر، اصل کلیدی مدیریت ارتباط با مشتری یکپارچگی است. برای دستیابی به اهداف تجاری خود و حفظ رابطه مثبت با مشتریان خود، باید استراتژی های بازاریابی و روابط را ادغام کنید. بنابراین، شما باید درک روشنی از نحوه تعامل هر دو با یکدیگر داشته باشید. این به شما کمک می کند تا روابط با مشتری را بهتر مدیریت کنید. بنابراین، برای موفقیت بلند مدت می توانید اعتماد و وفاداری را با مشتریان ایجاد کنید.

برای استفاده از استراتژی در روابط با مشتریان مطلب هدف قیف فروش را مطالعه کنید.

نرم افزار crm چیست؟

crm چیست و چه کاربردی دارد؟ CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) سیستمی برای مدیریت ارتباطات و داده های روزانه از مشتریان احتمالی، مخاطبین و مشتریان فعلی است. آنها به کسب و کارها اجازه می دهند تا تعاملات و ترجیحات مشتری را پیگیری کنند و خدمات بهتری به مشتریان ارائه دهند. با نرم افزار CRM مناسب، تیم های فروش و بازاریابی می توانند موارد را مستقیماً به یک گردش کار CRM منتقل کرده و کارها را انجام دهند. آنها روز خود را با دانستن اینکه دقیقاً چه کاری باید انجام دهند و کجا منابع را پیدا کنند آغاز می کنند. اما زمانی که کسب و کارها به یک سیستم مناسب برای متمرکز نگه داشتن تیم ها و بهره وری نیاز دارند، به ابزارهای تخصصی برای به دست آوردن نتیجه نیاز خواهید داشت.

با وجود یک CRM، کسب ‌و کارها می‌توانند تعامل با مشتری را در چندین کانال ساده کنند. معاملات را از ابتدا تا بسته شدن دنبال کنند. اهداف فروش خود را ردیابی کنند و با تجزیه و تحلیل قدرتمند تصمیم‌های مبتنی بر داده را بگیرند. هنگامی که یک استراتژی قوی CRM برای کسب و کار خود دارید، به شما این امکان را می دهد که ارتباطات صحیح با مشتریان ایجاد کنید.

اگر میخواهید در مورد استراتژی کمپین فروش بیشتر بدانید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله کمپین فروش چیست را مطالعه کنید.

اگر میخواهید ارتباط خودتان را با مشتریان مدیریت کنید، دوره آموزشی CRM مدیریت ارتباط با مشتری به شما کمک میکند.

آیا کسب و کار شما به نرم افزار CRM نیاز دارد؟

اگر قصد دارید راه حلی برای مدیریت ارتباط با مشتری اتخاذ کنید، به دنبال این علائم هشدار باشید:

  • عدم تمرکز
  • مشکل در ارتباطات
  • عدم آگاهی
  • چالش ها در فروش
  • عدم رضایت مشتری

طبق گفته گارتنر، بین 70 تا 80 درصد سرمایه‌گذاری‌های CRM در ابزارهای نرم‌ افزار به‌عنوان سرویس (SaaS) انجام می‌شود.

برای آشنایی با یکی دیگر از روشهای بازاریابی از مقاله بازاریابی عصبی دیدن فرمایید.

مزایا نرم افزار crm

1. افزایش فروش

یک CRM می تواند به شما در شناسایی، پرورش و پیگیری سرنخ های با کیفیت کمک کند. این به این معنی است که شما زمان و منابع خود را برای مشتری احتمالی که احتمالاً مشتری نخواهد شد تلف نمی کنید. همراه با کاهش چرخه فروش، می‌توانید سرنخ‌های بیشتری را به طور مؤثرتری هدایت کنید و در مدت زمان بسیار کوتاه‌تری آن‌ها را به مشتریان خوشحال تبدیل کنید.

2. فرآیند کسب و کار کارآمد

با تعریف و ایجاد فرآیندهای کارآمد برای کسب و کار خود، به تیم خود کمک کنید که سازنده بماند. یک CRM می تواند به شما کمک کند تا از رعایت استانداردها در حین اجرای فرآیندها اطمینان حاصل کنید. اطمینان حاصل کنید که وقت تیم فروش شما صرف بستن معاملات می شود و با خودکارسازی فعالیت های معمول، صرف کارهای روزمره نمی شود.

3. امنیت و انطباق داده ها

می‌توانید مطمئن باشید که داده‌های مشتری شما در مراکز داده فروشنده‌تان ایمن هستند، که توسط مکانیزم‌های امنیتی فیزیکی و دیجیتالی برتر محافظت می‌شوند.

4. تصمیم گیری تاکتیکی

داده های دقیق از سراسر سازمان شما به تصمیم گیرندگان شما کمک می کند تا با تصمیمات بهتر به روندهای بازار واکنش نشان دهند. گزارش های دقیق نشان می دهد که تیم های شما چگونه عمل می کنند و جایی برای پیشرفت وجود دارد.

5. رضایت مشتری

یک CRM تیم شما را با تمام داده های تاریخی یک مشتری و همچنین اطلاعاتی در مورد مسائل مشابهی که دیگران با آن مواجه هستند مسلح می کند. یک مخزن متمرکز اطلاعات به تیم شما کمک می کند تا سوالات مشتری را به سرعت پاسخ دهد و اطمینان حاصل کند که آنها راضی هستند.

اگر میخواهید با وظایف مدیر crm آشنا شوید مقاله مدیر crm اطلاعات مفیدی برای شما دارد.

کدام موارد را باید هنگام اجرای CRM در نظر بگیرید؟

هنگام انتخاب ابزار CRM برای کسب و کار خود، اولین انتخابی که انجام می دهید بین نرم افزارهای CRM داخلی یا خارجی است. قبل از اینکه این انتخاب را انجام دهید، اجازه دهید نگاهی گذرا به مزایا و معایب هر دو بیاندازیم.

  • قابلیت استفاده

83 درصد از کسب و کارها اعتراف می کنند که بزرگترین چالش آنها این است که کارکنان خود را به استفاده از نرم افزار بکشانند. یک CRM را انتخاب کنید که رابط کاربری ساده و تمیز، تجربه کاربری عالی و انتخاب آسان را ارائه می‌دهد.

  • مقیاس پذیری

شرایط بازار پویا است برای پیشی گرفتن از رقبا باید سرعت فعلی کسب و کار را حفظ کنید. آیا قصد افزایش ناگهانی نیروی کار خود دارید؟ CRM شما باید بتواند با تیم ها و کسب و کار شما با همگام شدن با سرعت فعلی تجارت رشد کند.

  • امنیت

یک CRM با ویژگی‌های امنیتی پیشرفته مانند رمزگذاری، گزارش‌های حسابرسی، محدودیت‌های IP و احراز هویت دو مرحله‌ای انتخاب کنید. CRM شما باید به شما این امکان را بدهد که بدون نگرانی در مورد به خطر افتادن داده ها، روی تجارت خود تمرکز کنید.

  • سفارشی سازی

یک CRM را انتخاب کنید که بتواند با افزودن ماژول‌های اضافی، فرآیندهای سفارشی و حتی خودکار کردن وظایف، فرآیند کسب ‌و کار شما را به صورت درخواستی شما اجرا کند.

  • ورود سریع

اطمینان حاصل کنید که CRM شما با منبع داده مشتری فعلی شما سازگار است. این تضمین می کند که داده های شما به راحتی به سیستم جدید بدون نیاز به فرمت مجدد گسترده منتقل می شود.

اگر میخواهید با انواع بازاریابی بیشتر آشنا شوید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله روش بازاریابی را مطالعه کنید.

کاربرد نرم افزار crm

یک CRM خوب این امکان را برای فروشندگان فراهم می کند که سوابق فعالیت های خود را ردیابی کنند (و بعداً مکان یابی کنند)، اطلاعات را در داخل به اشتراک بگذارند و با مشتریان خود در تماس باشند. برای مدیران و مالکان، CRM می‌تواند به اصلاح فرآیند کلی فروش، جمع‌آوری داده‌های مهم مشتری، تجزیه و تحلیل روندها و معیارهای فروش کمک کند که منجر به تصمیم‌ گیری‌های آگاهانه‌تر، بازاریابی و عملیاتی می‌شود.

قبل از اینکه کسب ‌و کارها به CRM علاقه‌مند شوند، معمولاً روابط مشتری را در صفحات گسترده، در زنجیره‌های ایمیل و گاهی اوقات در یک سیستم مشترک عمومی مدیریت می‌کنند. این برای مدتی کاربرد دارد. اما با رشد تیم فروش، مشخص می‌شود که هر فرد در تیم، روش متفاوتی برای تعامل با مشتریان، بستن معاملات و ردیابی ارتباطات دارد. با ردیابی اطلاعات در اسناد مختلف و به روش های مختلف (یا اصلاً ردیابی نشده است!) همه چیز شروع به پیچیده شدن می کند.

به عنوان یک مالک یا مدیر، معمولاً یک روز صبح از خواب بیدار می شوید و متوجه می شوید که واقعاً نمی دانید فروش شما در حال بهبود است یا خیر، و اگر بله، چرا. با توجه به پراکندگی اطلاعات فروش در بسیاری از نقاط، تشخیص اینکه آیا به مشتریان شما به طور مداوم و با کیفیت خدمات ارائه می شود یا خیر، دشوار است و تصمیم گیری برای سرمایه گذاری دشوار است. اگر این شما هستید، در جای مناسبی هستید. در اینجا 5 کاربرد نرم افزار crm آورده شده است. ما امیدواریم که این نکات در مورد اینکه آیا CRM گام بعدی خوبی در رشد کسب و کار شما است یا خیر، شفافیت ارائه دهد.

  • ردیابی مشتریان

یک CRM خوب به شما کمک می کند تا بازار خود و نیازهای مشتریان خود را درک کنید. همانطور که مشتریان بیشتری را جذب می کنید، یک CRM دو چیز را روشن می کند: چه کسی به آنچه شما ارائه می دهید علاقه مند است و چه چیزی برای آنها مهم است. وقتی نوبت به جذب مشتریان بیشتر می رسد، CRM به شما کمک می کند تا تصمیمات هوشمندانه تری نسبت به رقبای خود بگیرید و به مردم آنچه را که واقعاً می خواهند ارائه دهید. و اگر مشتریان فروش از شما را ترک کنند یا فروش شما دچار رکود شود، می‌توانید موضوعات مشترک را ببینید و فرآیند را مطابق با آن تغییر دهید تا نیازهای آنها را بهتر برآورده کنید و آنها را حفظ کنید.

  • جمع آوری داده ها برای بازاریابی

هنگامی که در صفحات گسترده کار می کنید و در زنجیره های ایمیل پیمایش می کنید، به سختی می توانید تصویری بزرگ از تمام داده های مهم در مورد مشتریان فعلی و آینده بدست آورید. یک CRM داده های مهم را در لیست های گسترده مشتریان و مخاطبین ذخیره می کند. این امر باعث می شود تا بر اساس معیارهای خاص به طور مستقیم به آنها بازاریابی شود.

  • بهبود تعاملات و ارتباطات

وقتی فهرست مشتریان شما کوتاه است، به راحتی می توانید با همه همراه باشید. با این حال، همانطور که تجارت شما رشد می کند و این لیست طولانی تر می شود، احتمال اینکه فرصت های فروش و مشتریان فعلی از بین بروند بیشتر است. یک CRM خوب به شما کمک می کند تا روابط عالی با مشتریان خود را حفظ کنید و به آنها اطلاع دهید که محصولات و خدمات شما چه کاری می توانند برای آنها انجام دهند. همانطور که به‌روزرسانی‌ها را انجام می‌دهید و پیشنهادات خود را در طول زمان ارتقا می‌دهید، نرم‌افزار مدیریت ارتباط با مشتری به شما این امکان را می‌دهد که آنها را در جریان نگه دارید و در اخبار مهم بگنجانید.

  • ساده سازی فرآیندهای فروش داخلی

از آنجا که هر فروشنده به طور متفاوتی عمل می کند، همه چیز می تواند به سرعت ناکارآمد شود. یک CRM خوب به شما کمک می کند فرآیندهای فروش داخلی خود را ساده کنید تا ثبات و کیفیت در تیم فروش شما وجود داشته باشد. سوال اصلی این است که چگونه شرکت‌ها می‌توانند خدمات عالی به مشتریان به طور مداوم ارائه دهند؟ داشتن یک مکان که تمام اطلاعات مشتری در آن وجود دارد و فرآیندهایی برای پشتیبانی از آن‌ها ممکن است. یک فرآیند داخلی ساده همچنین استخدام، آموزش و به اشتراک گذاری اطلاعات مشتری با فروشندگان جدید را در زمانی که گردش مالی در تیم فروش شما وجود دارد، آسان تر می کند. با صرف زمان کمتر در سیستم های CRM و زمان بیشتر در تعامل با مشتریان و ایجاد تجربه مشتری آنها، نمایندگان فروش شما می توانند پیشرفت کنند.

  • برنامه ریزی عملیات خود

یک ابزار خوب مدیریت ارتباط با مشتری به شما کمک می کند ظرفیت فعلی و تقاضایی که مشتریان برای محصولات و خدمات شما خواهند داشت را درک کنید. این بدان معنی است که شما روندها را مشاهده خواهید کرد و با رشد و تغییر همه چیز سریعتر مطلع خواهید شد. یک CRM به شما کمک می‌کند قبل از شروع دردسرها و مشکلات بدانید که چه زمانی باید افراد بیشتری را استخدام کنید، فرآیندهای داخلی را تغییر دهید یا منابعی را برای تولید بیشتر سرمایه‌گذاری کنید.

اگر میخواهید در مورد تکنیک فروش بیشتر بدانید به شما پیشنهاد میکنیم مقاله روش فروش را مطالعه کنید.

برای آشنایی با استراتژی crm و نحوه تدوین آن از مقاله تدوین استراتژی crm کمک بگیرید.

نحوه عملکرد CRM چگونه است؟

مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) به شما کمک می‌کند مشتریان جدیدی پیدا کنید، نیاز‌های افراد را به دست‌آورید و تلاش کنید تا آن‌ها را راضی نگه دارید، سازماندهی اطلاعات مشتریان به شما کمک می‌کند روابط قوی‌تری با آن‌ها ایجاد کنید و کسب و کار خود را سریعتر رشد دهید. حتما” برای سریع تر ارتباط گرفتن با مشتریان از بازاریابی آنلاین کمک بگیرید.

سیستم‌های CRM با جمع‌آوری اطلاعات وب‌سایت، ایمیل، تلفن، و داده‌های رسانه‌های اجتماعی مشتری و موارد دیگر در چندین منبع و کانال فعالیت خود را شروع می‌کند. همچنین ممکن است به طور خودکار اطلاعات دیگری مانند اخبار اخیر در مورد فعالیت شرکت را دریافت کند و جزئیات را ذخیره کند. ابزار CRM این اطلاعات را سازماندهی می‌کند تا به طور کلی یک رکورد کامل از افراد و شرکت‌ها را به شما ارائه دهد تا بتوانید در طول زمان رابطه خود با مشتری از آن‌ها استفاده کنید.

سیستم CRM برای مدیریت فعالیت‌ها و تعاملات روزانه مشتری استفاده می‌شود. از دیدگاه بازاریابی، این موضوع به معنای درگیر کردن مشتریان بالقوه با پیام مناسب، در زمان مناسب، از طریق کمپین‌ها و استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال هدفمند است. تیم‌های بازرگانی می‌توانند به سرعت تجارت الکترونیکی را برای خریداران و مصرف‌کنندگان خود (B2C) و خریداران تجاری (B2B) راه‌اندازی و مقیاس کنند. همچنین نمایندگان خدمات مشتری می‌توانند به نیاز‌های مشتری در هر سطوحی پاسخ دهند.

نسل جدید CRM یک گام جلوتر می‌رود، هوش داخلی و هوش مصنوعی وظایف اداری مانند ورود داده‌ها و مسیریابی پرونده‌های سرنخ یا خدمات را خودکار می‌کند، بنابراین، می‌توانید زمان را برای فعالیت‌های ارزشمندتر خالی کنید. استراتژی‌های تولید شده به‌طور خودکار به شما کمک می‌کند تا مشتریان خود را بهتر درک کنید، حتی پیش‌بینی کنید که آن‌ها چه احساسی دارند و چگونه عمل می‌کنند تا بتوانید دسترسی مناسب را برای مشتریان آماده کنید. هوش مصنوعی همچنین به شما کمک می‌کند فرصت‌هایی را که ممکن است در داده‌های کسب‌وکارتان پنهان شده‌اند پیدا کنید.

واقعیت این است که زمان بدون وقفه برای تمرکز بر وظایف مدیریت مشتری دشوار است. سیستم‌های CRM قدیمی اغلب باعث می‌شوند که فروشندگان از حلقه‌ها برای دسترسی به داده‌هایشان خارج شوند. وقتی همه چیز از وظایف شخصی گرفته تا همکاری تیمی در یک مکان باشد، پیدا کردن آنچه نیاز دارید آسان است و از کارهای تکراری خودداری می کنید. با ابزارهای CRM، ادغام ها و پشتیبانی برای راه اندازی فرآیندها برای پروژه ها و معاملات قابل پیش بینی و بسیار پیچیده را خواهید داشت.

برخی سوالات رایج

1. نرم افزار crm چیست؟

CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) سیستمی برای مدیریت ارتباطات و داده های روزانه از مشتریان احتمالی، مخاطبین و مشتریان فعلی است. آنها به کسب و کارها اجازه می دهند تا تعاملات و ترجیحات مشتری را پیگیری کنند و خدمات بهتری به مشتریان ارائه دهند. با نرم افزار CRM مناسب، تیم های فروش و بازاریابی می توانند موارد را مستقیماً به یک گردش کار CRM منتقل کرده و کارها را انجام دهند.

2. کاربرد نرم افزار crm چیست؟

ردیابی مشتریان/ جمع آوری داده ها برای بازاریابی/ بهبود تعاملات و ارتباطات/ ساده سازی فرآیندهای فروش داخلی/ برنامه ریزی عملیات خود

 

farinprojects

Recent Posts

نردبان وفاداری مشتری چیست؟ + 6 پله نردبان وفاداری مشتری در بازاریابی

ایجاد یک نردبان قوی برای وفاداری مشتری برای هر کسب و کاری که به دنبال…

1 هفته ago

15 روش برای مدیریت شکایت مشتری

مشتریان شما مایه حیات کسب و کار شما هستند. بدون تایید آنها، کسب و کار…

2 هفته ago

مهارت پولساز چیست؟ + معرفی 10 بهترین مهارت پولساز

تغییرات زیادی در بازار کار فعلی و اطراف آن در حال رخ دادن است. اما…

2 هفته ago

دایره طلایی سایمون سینک چیست؟ + مزایا و معایب

هر سازمانی می خواهد موفق شود و پایگاه مشتری گسترده ای داشته باشد، اما در…

3 هفته ago

کسب و کار هوشمند چیست؟ + اهمیت این کسب و کار در 1403

تعریف یک کسب و کار هوشمند می تواند به اندازه تعریف یک فرد باهوش دشوار…

3 هفته ago

اصول مشتری مداری چیست؟ + نکات مهم راجب مشتری مداری

هر کسب و کار برای ادامه حیات خود نیاز به مشتری دارد. کسب و کار‌های…

1 ماه ago